• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.07.2021

13:25

10 ĆEVAPA U ULCINJU HIT NA INTERNETU! Račun iz restorana na CG primorju sve šokirao! /FOTO/

Printskrin Facebook/Podgorički vremeplov

Balkan

10 ĆEVAPA U ULCINJU HIT NA INTERNETU! Račun iz restorana na CG primorju sve šokirao! /FOTO/

Podeli vest

"Ulcinj nema meni, al kad je stigao račun - šok!"

Tursitička sezona u Crnoj Gori uveliko je počela, a na plažama se i ovde godine mogu videti pretežno Srbi, koji su izabrali da letuju kod suseda. 

Naši građani su birali Jadran i zbog trenutne epidemiološke situacije i uslova za ulazak u zemlju. Trenutno za ulazak u Crnu Goru nije potreban PCR test, niti potvrda o vakcini, što je nekima čak i presudna stavka.

Što se tiče cene hrane i pića, ona je raznolika, u zavisnosti od mesta u kom ste odlučili da letujete. I dok su neki rekli da je u Budvi i Herceg Novom cena maltene ista kao i prethodnih godina, negde je ipak drastično skočila.

Foto: Printskrin FacebooK/Podgorički vremeplov

Tako je na Instagram profilu "Podgorički vremepolov" objavljen je račun sa paprenim cenama iz jednog restorana u Ulcinju, a gost se požalio da je 10 pazarskih ćevapa platio skoro 10 evra. Njegova objava je postala hit na internetu, a prikupila je više hiljada lajkova.

"Ulcinj nema meni, al kad je stigao račun - šok! Deset ćevapa deset evra, napisao je korisnik, a ubrzo je usledio još jedan komentar: "Pazarski ćevapi, izgleda da ti je i dostavu uračunao".

Kako se može videti, na računu je piletina plaćena skoro 8 evra, pomfrit skoro 4 evra, a ni piće ne zaostaje mnogo. Ukupan račun je bio oko 50 evra, što se ipak čini mnogo, ako žele da privuku turiste.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar

pre 2 godine

E moj narode Srbski, dobrovoljno ideš na šišanje kod "braće" crnogoraca. Tako vam i treba kad ni grama mozga nemate, za te pare ste mogli puno bolje da letujete u zemlji Srbiji.....

Nikola

pre 2 godine

E neću im ići na more. Da smo složniji i da ih bojkutujemo. Kao oni su neki drugi narod i psuju po Srbiji i svakom ko je odavde.

dera

pre 2 godine

Jeli taj covek siguran da su to bas " cevapi " ? Pre porudzbine trazis cenovnik , mada je u startu sumnjivo cim ga nema na stolu . Jja tamo ne idem odavno , za svoj novac ocekujem normalne usluge , nista posebno , ali tamo nema ni blizu normalnog . Ko pristaje da bude "ovca" i da ga sisaju, stvar licne gluposti .

cica Mrsoje

pre 2 godine

A sad svi na crnogorsko primorje po cevape i bratsko pljuvanje.

Rade

pre 2 godine

Treba napisati u kom lokalu.Pa nek im idu pazarci tamo.

ana

pre 2 godine

U Dubajiu ima nekoliko nasih restorana, 10 cevapa u lepinji sa lukom, kajmakom i ajvarom 35 derhama, to je otprilke oko 8 eura.

zoran

pre 2 godine

Na svakom stolu stoji meni i cene...ko ga je terao da traži uslugu? Ovi botovi i kampanja ne utiče na normalne ljude...ima puno građana Srbije i u CG i u Hrvatskoj...i svima je lepo, a vi nastavite vaš posao..nije vam lako.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija