• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

18.07.2021

09:08

DODIK BRUTALNO ISPROZIVAO ĐUKANOVIĆA ZBOG SRBIJE, SRBA I SPC! Ovo su poslednji trzaji političkog klevetnika, samozvanog vrhovnog sudije!

Balkan

DODIK BRUTALNO ISPROZIVAO ĐUKANOVIĆA ZBOG SRBIJE, SRBA I SPC! Ovo su poslednji trzaji političkog klevetnika, samozvanog vrhovnog sudije!

Podeli vest

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, izjavio je da je predsednik Crne Gore Milo Đukanovic politički klevetnik koji se pojavljuje kao samozvani vrhunski sudija i ocenjivač, posebno pred međunarodim predstavnicima

Pokušava na taj način da sebe predstavi kao demokratu, iako se poslednjih godina u svojoj državi promovisao kao političar koji osporava osnovna ljudska prava, poput prava na slobodu veroispovesti, rekao je Dodik na pitanje Srne da prokomentariše Đukanoviceve izjave u Bratislavi na konferenciji o Zapadnom Balkanu, medu kojima je i ona da Srbija nikad nije prihvatila crnogorsku nezavisnost.

Dodik kaže da je to klasični primer političkog klevetništva jednog frustiranog političara koji menja teze, jer opšte je poznato da Srbija ima diplomatske odnose sa Crnom Gorom, prenela je RTRS.

Potpuno je legitimno i da Srbija kao ozbiljna država čuva interese svih Srba u regionu i taj potez srpske države i njenog predsednika Aleksandra Vučića, koji je za svaku pohvalu, ne ugrožava nikoga, a to što ta posvećenost Srbije prema svom narodu smeta Đukanoviću i ne čudi, jer on ne vodi računa ni o velikoj većini državljana Crne Gore - istakao je Dodik.

ŠOJGU IMA DVA DANA DA SE PREDA, U PROTIVOM SLEDI HAPŠENJE! TERETI SE ZA FORMIRANJE PARAVOJSKE! Šta reći, u kom svetu živi Kijev?!

On je ocenio da je Đukanović posebno ličan prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi, jer je zbog neprimerenog sukoba sa njom izgubio sebi veoma dragu vlast, što nikako ne može da preboli.

Zaboravlja pri tome, kaže Dodik, da je Srpska pravoslavna crkva starija od Crne Gore i da je on predsednik države čiji su upravo građani u ogromnoj većini vernici te iste Crkve, čija mu je popularnost u Crnoj Gori zasmetala i pokušao je da je uruši diskriminatorskim zakonom.

SRPSKA NA UDARU, ZAŠTITITE IMOVINU! U RS izdato upozorenje zbog predstojećeg nevremena!

Napadi na SPC su očajničke izjave isfrustriranog političara na zalasku, koji je izgubio vlast i nastavlja da deluje sa pozicija crnogorskog ultrašovinizma i etnocentrizma, naročito pred međunarodnim predstavnicima na međunarodnim skupovima kao što je bio ovaj u Bratislavi, ne bi li obezbedio njihove garancije i podršku da produži svoj mandat predsednika, rekao je Dodik, naglasivši da je svima poznato da o tome ne odlučuju svetski moćnici već narod Crne Gore.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 2 godine

KREDITI DOLAZE NA NAPLATU A KO LJUBI GUZICU BRISELA...BOLJI OD MILA NE POSTOJI.

milankukic

pre 2 godine

zapad je nemilosrdan jubice on zapad i u gore ali nece moci da izvrda ko pamti Grcka je velesila za Crnu goru pa setite se da je malo falilo da Nemci uzmu par ostrva a da Grckoj otplate kredite a Milo je puko

Dragi

pre 2 godine

Pitanje za gospodina Dodika: zašto ste dali Sutorinu i Debeli Brijeg Crnoj Gori? Evropska komisija je 2015 godine bila spremna da ovu teritoriju, oko koje su se sporile BiH i Crna Gora uputi na međunarodnu arbitražu. Onda je gospodin Dodik odlučio da ova teritorija pripadne Crnoj Gori. Usvojili ste deklaraciju u Narodnoj skupštini Republike Srpske, a zatim i u Parlamentu BiH. Zašto? Možda zbog para, ali ponajviše zbog prijateljstva sa Milom Đukanovićem, koje i danas traje. I ne zaboravite: da je BiH dobila ovu teritoriju Republika Srpska bi imala izlaz na more. Dodik je bio najveći prijatelj Mila Đukanovića, a siguran sam da je to i dan danas. Lako je varati narod.

U SARAJEVU NA APARATIMA, DODIK BRANI MILANOVIĆA OD BOŠNJAČKE HISTERIJE! Srbi i Hrvati neće dozvoliti unitarnu Bosnu, jasno je kome nije stalo ni do mira u kući, ni do mira u regionu
Balkan

U SARAJEVU NA APARATIMA, DODIK BRANI MILANOVIĆA OD BOŠNJAČKE HISTERIJE! Srbi i Hrvati neće dozvoliti unitarnu Bosnu, jasno je kome nije stalo ni do mira u kući, ni do mira u regionu

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da histerija i teške reči upućene ovih dana na račun predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, koji je boravio u poseti BiH, pokazuju da bošnjačko političko Sarajevo ne može da nađe zajednički jezik ni sa kim ko slepo ne podržava njihove stavove o unitarnoj BiH

14.07.2021

09:54

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija