• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

28.07.2021

17:27

SAMO DA ORUŽJE NE PROGOVORI! Sarajevo šalje policiju da hapsi Srbe u Srpskoj zbog negiranja genocida, DODIK: MUP RS ĆE TO SPREČITI, AKO TREBA I...

Balkan

SAMO DA ORUŽJE NE PROGOVORI! Sarajevo šalje policiju da hapsi Srbe u Srpskoj zbog negiranja genocida, DODIK: MUP RS ĆE TO SPREČITI, AKO TREBA I...

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će se založiti da svaki građanin Republike Srpske bude zaštićen i da će MUP sprečiti hapšenja građana

Pozivam sve ljude u Republici Srpskoj, prilikom svakog saznanja o eventualnom delovanju SIPA ili obaveštajne službe, da obaveste nadležnu policiju, rekao je Dodik, prenela je RTRS.

Naveo je da će u funkciji biti poseban broj u Republici Srpskoj, putem kojeg će građani Srpske informisati policiju ukoliko im je potrebna zaštita.

- Policija Srpske je već dobila nalog da naše ljude štiti i brani - šta god to značilo. Ako neko pokuša da hapsi, privodi, policija Republike Srpske će to sprečavati - izričit je Dodik.

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine već je formiralo predmete u slučajevima negiranja genocida, na osnovu prijava nekoliko građana.

DA NIJE TUŽNO, BILO BI SMEŠNO! Hrvati doneli SRAMNU ODLUKU - TESLA NA 50, 20 i 10 centi!

Kako je ranije danas iz Tužilaštva BiH potvrđeno za "Dnevni avaz", ova pravosudna institucija, a nakon što je visoki predstavnik Valentin Incko u petak nametnuo odluku o izmenama Krivičnog zakona u BiH, već je primila prijave od nekoliko građana.

- Tako da su neki predmeti već formirani - rekao je Boris Grubešić, portparol Tužilaštva za "Avaz".

Negiranje genocida i veličanje ratnih zločinaca, od danas je kažnjivo u Bosni i Hercegovini.

MI NIJESMO UVEZENI I NIJESMO S' MARSA PALI! Otac Backović poručio u Tivtu da su Srbi STVARALI CRNU GORU i da bi za nju OPET DALI KRV! /VIDEO/

Ovo znači da su nove odredbe Krivičnog zakona BiH, koje podrazumevaju i zatvorske kazne, danas stupile na snagu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baća

pre 2 godine

Tako je počelo i devedesetih. Ako progovori oružje, a sva je prilika da hoće, džaba priče o ekonomiji, o miniŠengenu. Bilo bi bolje da Srbija, kao jedan od garanata Dejtonskog sporazuma, pod hitno reaguje diplomatski kako bi sprečila loš razvoj događaja u Bosni. Očigledno je da Bakir i Komšić misle da je kucnuo čas za obračun sa Srpskom, kao što je i očigledno da Srbi neće trpeti teror Sarajeva. Umirujuće izjave Vučića neće zaustaviti katastrofu koja je, vidi se, isplanirana i zato je bolje to sprečiti dok još ima vremena.Lečiti neće imati ko. Čini mi se da se Bosna raspada na isti način kako se raspala SFRJ.

Zagor

pre 2 godine

Greška!Na djelu je konačna demontaža djavolje tvorevine nastale na ratnim zločinima i genocidu! Djavo došao po svoje. Uzmi kokice i posmatraj

Baća

pre 2 godine

Još nešto. Sada se vidi kako bi izgledala "građanska" Bosna. Bošnjaci bi se pitali za sve bitno, a srpski i hrvatski "građani" onoliko koliko je Bošnjacima merak. Dakle, Srpska je u opasnosti i treba je zaštititi SVIM sredstvima. Takođe, ako Bakir misli da hapsi ljude po Srpskoj, treba doneti odluku da se entitetska linija strogo kontroliše ili zatvori dok se spor oko Inckovove dopune Krivičnog zakona ne reši.U toku je rušenje Dejtonskog mirovnig ugovora o Bosni kao državi dva ravnioravna entiteta i tri konstitutivna naroda. Koja farsa!

milankukic

pre 2 godine

sad Dodik odmah koga vide na teritoriji Srpske a sluzi u policiji banditaa Bakira odmah uhapsiti a voditi racuna da niko od Srba neode u bosnu

Perica

pre 2 godine

Baš tako! Bitange odmah pohapsiti! Nelegitimne organe bih proglasiti za al kaidu i doživotni zatvor pa neka se šetaju po Srpskoj!

Zoran

pre 2 godine

Ovim nametnutim zakonom se uvodi diktatura, i krši se osnovno pravo na slobodu mišljenja. Muslimani NEĆE RUKOVODITI I VODITI SRBE.

branko1

pre 2 godine

Bravo us**ni Incko,isto takva EV.UNIJO,USA I ostali smrdljivci.Mozete da se j***e svi zajedno,to vam je u vasem pederskom stilu u krvi.Ako preterate na***ali ste

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija