• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.08.2021

09:05

ŠOK NATPIS NA PAKETIMA KOKAINA U ISTORIJSKOJ ZAPLENI U CRNOJ GORI! Policajci se zapanjili kada su otkrili šta piše na pakovanjima švercovane droge! /FOTO/

Reuters

Balkan

ŠOK NATPIS NA PAKETIMA KOKAINA U ISTORIJSKOJ ZAPLENI U CRNOJ GORI! Policajci se zapanjili kada su otkrili šta piše na pakovanjima švercovane droge! /FOTO/

Podeli vest

U Podgorici je sinoć u policijskoj akciji zaplenjena rekordna količina droga, oko tone i po kokaina, javili su crnogorski mediji

Prema nezvaničnim informacijama, najveći deo droge pronađen je u Zeti, a jedan manji deo u Baru.

Policija se još nije oglasila, a nezvanično se govori da se radi o 1.400 pakovanja droge u kojima je bilo 1.600 kilograma kokaina, a policajce je začudilo kada su videli da na pakovanjima kokaina piše "COVID".

Foto: Uprava policije Crne Gore

Reč je, o kako se navodi, verovatno najvećoj količini droge ikad zaplenjenoj u Crnoj Gori.

"Pobjeda" prenosi da je više osoba privedeno u podgorički Centar bezbednosti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stripi

pre 2 godine

srpska policija zaplenila dva džačića kornišona na pijaci u Lebanu... drogu zadnji put pre par godina i to pola kila

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija