• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S

07.09.2021

11:41

ON JE OSLOBODIO VELJOVIĆA! Bio desna ruka sudije iz afere DRŽAVNI UDAR!

Printscreen /In4s

Balkan

ON JE OSLOBODIO VELJOVIĆA! Bio desna ruka sudije iz afere DRŽAVNI UDAR!

Podeli vest

Kako IN4S saznaje, Sudija Osnovnog suda u Cetinju Borko Lončar koji je odbio da odredi pritvor Veselinu Veljoviću, bio je najbliži saradnik sudije Suzane Mugoše u sramnoj farsi "Državni udar"

Lončar u ulozi savetnika u Višem sudu u Podgorici učestvovao je u svim fazama ovog sramnog procesa, a kao nagradu za "dobro" obavljen posao tokom samog suđenja je izabran za sudijskog kandidata.

Sudski savet je krajem juna 2018. godine izabrao 10 kandidata za sudije u osnovnim sudovima, među kojima i tadašnjeg Mugošinog savetnika Borka Lončara (Oglasu Sudskog saveta br. 01-3197/18, od 26.04.2018. godine).

Foto: AP/Photo

Veselin Veljović

Nakon što je Sudski savet verifikovao Lončarev izbor, Lončar se tada kao sudijski kandidat "obučavao" radeći na predmetu za tzv. "Državni udar".

Uspešnu "obuku" za sudijsko zvanje sudija Lončar je overio pred Sudskim savetom pred kojim je zakletvu položio u martu 2020. godine.

Tako je sudija Lončar sa svojih 30-ak godina uspeo da svoje uspehe u karijeri ubeleži progon nevinih ljudi zajedno sa Mugošom i Katnićem, i oslobađanje Veselina Veljovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baća

pre 2 godine

Očigledno je da kontrolu nad sudskom vlašću još uvek ima Milo Đukanović. Bajke o nezavisnosti te grane vlasti u Crnoj Gori su priče za naivne. Dok se to ne raščisti, biće i ovakvih odluka. Osloboditi čoveka koji je najdirektnije učestvovao u državno udaru je zaista svojevrsna sudska farsa. Videćemo podledice.

Dragi

pre 2 godine

Posledice će biti pogubne po Srbe u Crnoj Gori. Umesto da se DF drži po strani, Knežević i Mandić su otvoreno podržali Krivokapića u sukobu sa Đukanovićem i dodatno učvrstili koaliciju Krivokapić-Abazović, koji će i dalje raditi protiv i DF-a i Srba u Crnoj Gori, a usko sarađivati sa Milom Đukanovićem.

milankukic

pre 2 godine

to je istina lepo se vide kriminalci na slici jedan drugog štite narod mora žešče da se suprostavi ako žele pravdu i da Crna gora krene napred kao i Srbija

istinoljubac

pre 2 godine

hvala bogu kada je ta rodovska zajednica napustila beograd.

VELJOVIĆ PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE!
Balkan

VELJOVIĆ PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE!

Savetnik predsednika Crne Gore Veselin Veljović pušten je danas da se brani sa slobode, pošto sudija za istragu cetinjskog Osnovnog suda nije prihvatio predlog tamošnjeg tužilaštva da mu se odredi pritvor do 30 dana, prenose Vijesti

06.09.2021

17:35

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija