• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

18.10.2021

13:12

STRAVIČNA OTMICA U DOBOJU Rezali ga po telu 40 puta

Balkan

STRAVIČNA OTMICA U DOBOJU Rezali ga po telu 40 puta

Podeli vest

Dobojska policija je uhapsila Zlatana Blagoičevića (30), Stašu Pejičića (25) i Alena Slavuljicu (18) zbog sumnje da su oteli i mučili sugrađanina B. F., koga su tukli, vezali, skinuli mu odeću, a potom ga skalpelom rezali, nanevši mu oko 40 posekotina po celom telu

Monstruozni zločin odigrao se 15. oktobra u Doboju, a osumnjičeni su identifikovani i uhapšeni posle 43 časa besprekidnog rada kriminalističke policije PU Doboj.

- Slobode su lišeni Z.B., S.P. i A.S., svi iz Doboja, za koje postoji osnov sumnje da su upotrebom sile i pretnje uvukli B.F. u automobil "Hjundai". Tokom vožnje S.P. i A.S. su ga tukli, zadajući mu više udaraca po celom telu - saopštio je PU Doboj.
Žrtvu su odevezli u Gornju Paklenicu, gde su ga S.P. i A.S. držali, dok mu je Z.B. skinuo odeću.

- Nakon toga mu je vezao ruke plastičnim vezicama, a potom mu upotrebom skalpela naneo više povreda po celom telu. Kada je žrtva izgubila svest, osumnjičeni su pobegli, ostavivši B.F. u besvesnom stanju - navode u policiji.

Žrtvu je pronašao meštanin koji je pozvao njegovu porodicu, nakon čega je prevezen u bolnicu. Kako saznajemo, imao je oko 40 rezova na telu. Nezvanično saznajemo da B.F. iz straha nije želeo da sarađuje s policijom i otkrije ko su bili napadači, što je policiji otežalo posao.

Foto: republikasrpska.net

- Po naredbi Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres stana koji koristi Z.B., pri čemu su pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim delima, manja količina droge i municije - saopštio je PU Doboj.

Dodaju da su protiv svih podneti izveštaji tužilaštvu o izvršenim krivičnim delima zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje i teška telesna povreda, dok se Z. B. tereti i za posedovanje droge i oružja. Svi su sprovedeni u tužilaštvo, koje će nakon saslušanja odlučiti o predlogu za pritvor.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija