• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

20.10.2021

10:13

SNIMAK DIGAO CRNU GORU NA NOGE, Abazović poslao hitan poziv službenicima ANB, policiji i tužiocima!

Balkan

SNIMAK DIGAO CRNU GORU NA NOGE, Abazović poslao hitan poziv službenicima ANB, policiji i tužiocima!

Podeli vest

Potpredsednik vlade zadužen za koordinaciju bezbednosnih službi Dritan Abazović pozvao je službenike ANB, Uprave policije, tužioce i sve koji, kako je naveo, mogu da dovedu do nekih otkrića, samo urade ono što je njihova i građanska i profesionalna dužnost i o tome obaveste nadležne službe

Abazović je, nakon što je video oproštajni snimak bivšeg visokog funkcionera Agencije za nacionalnu bezbednosti Luke Bulatovića uoči samoubistva, rekao da će država da stane iz svakog od njih.

Abazović je za Glas Amerike rekao da je novi menadžment ANB-a tu da otkriva i brojna nepočinstva i da se to desilo i početkom februara kada je pokrenuta velika afera nakon otkrića jednog prislušnog aparata u kabinetu specijalnog državnog tužioca. Kaže da će tek da se vidi da li su to povezani događaji.

Abazović kaže da mu je mnogo žao što se došlo u situaciju na koju su, kako je rekao, mnogo puta kao političari upozoravali.

"Šta smo upozoravali, da ovo kako se strukture bezbednosti koriste u političke svrhe, odnosno u cilju političkih zloupotreba, vraća se kao bumerang. Mislim da sada, nažalost sa jednim tragičnim završetkom imamo taj povratak tog bumeranga, koji je u prethodnom periodu pušten u etar”, rekao je i dodao da je to jako loše.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija