• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

27.10.2021

13:31

Dodik poručio! Reći da je RS APARTHEJD UVREDA je za SRPSKI NAROD I samu Republiku Srpsku!

Zoran Sinko

Balkan

Dodik poručio! Reći da je RS APARTHEJD UVREDA je za SRPSKI NAROD I samu Republiku Srpsku!

Podeli vest

Reći za RS da je aparthejd je strašna uvreda za nju i srpski narod, poručio je danas srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, a zatim je istakao da je sada još više uveren da treba povući ranije prenete nadležnosti Srpske na BiH, te najavio da će NSRS o tome odlučivati narednog meseca

- To je potpuna neistina i laž nemerljivih razmera. Ona može izaći iz usta onih koji su zaraženi mržnjom prema narodu i Republici Srpskojporučio je Dodik.

On je to izjavio uoči početka današnje posebne sednice NSRS, a povodom pisma koje su na više adresa u EU i SAD juče uputili predsednici Doma naroda i Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, Bakir Izetbegović i Denis Zvizdić.

Izetbegović i Zvizdić su, rekao je Dodik, iskoristili svoje pozicije i u to pismo su - uvrstili i hrvatski narod u Republici Srpskoj s kojim imaju korektnu saradnju, ali i bošnjački narod koji na prostoru Republike Srpske uživa pune slobode.

Upitao je kako je moguće posle ovoga razgovarati sa Izetbegovićem.

- To je strašna uvreda Republike Srpske i srpskog naroda i to nas udaljava, gospodine Izetbegoviću, od bilo kakvog poverenja koje je potrebno za bilo kakvo rešavanje problema na prostoru BiH. Još više sam uveren da treba provesti do kraja povlačenje saglasnosti za formiranje OSBiH, VSTV i indirektnih poreza - izjavio je Dodik.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija