• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

04.07.2017

10:23

(VIDEO) MOSKVA OPET PRAVI ZASTRAŠUJUĆI "BARGUZIN", ALI I BALISTIČKU RAKETU OD 100 TONA: Rogozin šokirao NATO!

Vesti

(VIDEO) MOSKVA OPET PRAVI ZASTRAŠUJUĆI "BARGUZIN", ALI I BALISTIČKU RAKETU OD 100 TONA: Rogozin šokirao NATO!

Podeli vest

Moskva je spremna da izgradi železnički raketni kompleks "Barguzin" i tešku balističku raketu od 100 tona ako bude doneta odluka da se to unese u državni rogram naružanja za period od 2018. do 2025. godine, poručio je potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin

On je dodao i da je poseban akcenat stavlja na izgradnju "mišićavih" brodova malog deplasmana koji mogu da nose veliku količinu naoružanja.

(VIDEO) MOSKVA ĆE PREUZETI NA SEBE KOSOVO, SRBIJA SAMO MORA DA UĐE U EAU I ODKB! Putinov savetnik ponudio Beogradu plan koji će naljutiti Amere!

- U ratnoj mornarici glavni akcenat danas stavljamo na 'mišićave brodove' koji mogu da nose veliku količinu naoružanja, tj. naša korveta manje zapremine treba da ima snagu krstarice koju poseduju zapadne ratne mornarice - rekao je Rogozin.

(VIDEO) RUSI SPREMAJU PREVENTIVNI UDAR NA UKRAJINU: Moskva neće dozvoliti "HRVATSKI SCENARIO" U DONBASU!

Ruski vojno-industrijski kompleks, ističe, može da realizuje sve zadatke Ministarstva odbrane Rusije, uključujući i one u Siriji.

(VIDEO) PUTIN NOKAUTIRAO NATO I ZAPAD: Geopolitički rat Ameri i EU su već izgubili i žestoko platili pokušaj ponižavanja Rusije!

- Oni ne prevazilaze mogućnosti naše industrije u radu u mirnodopsko vreme - odgovorio je Rogozin na pitanje koliko su se povećali zahtevi vojnoj industriji zbog operacije u Siriji, posebno što se tiče proizvodnje municije.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija