• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.06.2019

14:45

(VIDEO) TRI RUSA I UKRAJINAC OPTUŽENI ZA OBARANJE MALEZIJSKOG AVIONA U UKRAJINI! Sudiće im se za UBISTVO iduće godine u Holandiji!

Vesti

(VIDEO) TRI RUSA I UKRAJINAC OPTUŽENI ZA OBARANJE MALEZIJSKOG AVIONA U UKRAJINI! Sudiće im se za UBISTVO iduće godine u Holandiji!

Podeli vest

Četiri osobe, osumnjičene za obaranje malezijskog aviona MH17 u julu 2014. godine, suočiće se sa optužbama za ubistvo na suđenju, koje je zakazano za mart naredne godine u Holandiji, javlja Rojters pozivajući se na navode porodica žrtava

Istražitelji su objavili imena četvoro osumnjičenih, od kojih je troje ruskih i jedan ukrajinski državljanin, pet godina nakon što je putnički avion raketom oboren iznad teritorije, koja je pod kontrolom proruskih snaga u Ukrajini. 

Četvoro osumnjičenih smatra se odgovornim za transport raketnog sistema, koji je upotrebljen za obaranje aviona MH17. 

(VIDEO) AMERIČKI BOMBARDER PRKOSIO "SUHOJU", KAD JE VIDEO DA NEMA ŠALE SMANJIO VISINU I NESTAO! Objavljen DRAMATIČAN SNIMAK PRESRETANJA B-52H na ruskoj granici!

Istražitelji su poručili da će tražiti od Rusije da izruči osumnjičene, koji su locirani u toj zemlji, dok se veruje da se državljanin Ukrajine nalazi u Ukrajini. 


Suđenje će početi 9. marta 2020. godine u Holandiji, dodaju istražitelji. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 4 godine

Zašto glupi Holandjani opet misle da imaju pameti?

popuskin

pre 4 godine

Jebote koja jebacina inteligencije.Sad ce kvazi ukrainac da se odazove isprica pricu i ponovo Rusija optuzena.Dali je ovaj zapad normalan??

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17