• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RT/Informer.rs

05.11.2019

09:30

(VIDEO) AMERIKANCI BI DA NAMAGARČE I PUTINA I ERDOGANA U SIRIJI! Kobajagi se povukli, a evo kakvu paklenu strategiju spremaju, OKLOPNA VOZILA I VOJSKA PRISTIŽU!

Vesti

(VIDEO) AMERIKANCI BI DA NAMAGARČE I PUTINA I ERDOGANA U SIRIJI! Kobajagi se povukli, a evo kakvu paklenu strategiju spremaju, OKLOPNA VOZILA I VOJSKA PRISTIŽU!

Podeli vest

Sjedinjene Države grade dve nove vojne baze u naftnom području Sirije, gde su već raspoređene dodatne trupe i oklopna vozila, piše turska agencija Anadolija pozivajući se na izvore

Prema podacima agencije, SAD šalju u oblasti izgradnje bata od 250 do 300 vojnika i oklopnih vozila, teškog naoružanja i municije.

Ranije je kongresmenka Tulsi Gabar kritikovala politiku američkog lidera Donalda Trumpa o oduzimanju naftnih polja Siriji, koja s pravom "pripadaju sirijskom narodu".

Foto: prinskrin Youtube/voa

Sam Trump je izjavio da je prisustvo vojske u naftnim područjima neophodno kako bi se sprečilo da militanti preuzmu kontrolu nad ovim područjem.

 

 

MISTERIJA NOVOG VOĐE ISIS! NIKO NE ZNA KO JE I KAKO IZGLEDA! Zovu ga GENERAL RATA I SPREMA OSVETU! (VIDEO)

Foto: prinskrin Youtube/voa

 

Prema rečima šefa Pentagona, Marka Espera, američke trupe i  dalje će braniti naftna polja i odgovarati na sve pokušaje drugih strana da preuzmu kontrolu nad njima. Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je da američke vladine agencije svakog meseca zarađuju preko 30 miliona dolara od proizvodnje nafte u Siriji.

AMERIČKI VOJNICI POD UDAROM VATRE! Turski saveznici gađali američke trupe U SIRIJI!

 

Reagovao je i ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov naglasivši da je održavanje američkog vojnog prisustva u Siriji radi "zaštite naftnih polja" suprotno međunarodnom pravu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Poznato još od kako su nastali ameri,kauboji da su svetski lažovi i prevaranti.Prema tome ne može im se verovati ništa,a pogotovo kad je Srbija u pitanju,što predsednik sa svim ministrima treba da drži do znanja negde u malom mozgu.

Marcco

pre 4 godine

A Rusi i Sirijci su sisali vesla... pa odavno je i pticama na grani jasno da amerikanci lažu čim otvore usta. Pa ko još normalan njima veruje, osim jedan omanji procenat Srba koji, očigledno, nije normalan ili se juće ispilio pa misli da bi SzS i Amerikanci doneli neko blagostanje narodu a ne isključivo trojci/četvorici koji su pokupili neke zalutale ovce pa misle da će da dobiju izbore.

Marcco

pre 4 godine

Amerikanci će i dalje braniti sirijska naftna polja od tih "zlih" Sirijaca, sve dok ti Sirijci ne uvide da je za njih najbolje da uvedu demokratiju i prepuste naftna polja onima kojima treba ta nafta kako bi i dalje gospodarili svetom i nastavili da uvode demokratiju i na drugim naftnim poljima!

Sale

pre 4 godine

Pustiti ih, potom opkoliti i naravno, sravniti sa sirijskim peskom. Kao i u Vjetnamu, pošto oni veoma brzo zaboravljaju. Posle, neka snimaju filmove i neka u Holivudu dodeljuju Oskare sami sebi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija