• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

07.11.2019

16:09

MAKRONE SVAKA TI SE POZLATILA, ALI...  Zaharova prokomentarisa izjavu predsednika Francuske: NATO PAO U KOMU, ZA TO SU ZASLUŽNI LOKALNI RATOVI I IZVOZ IDEOLOGIJA!

Vesti

MAKRONE SVAKA TI SE POZLATILA, ALI... Zaharova prokomentarisa izjavu predsednika Francuske: NATO PAO U KOMU, ZA TO SU ZASLUŽNI LOKALNI RATOVI I IZVOZ IDEOLOGIJA!

Podeli vest

Zvanična predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova nazvala je reči predsednika Francuske Emanuela Makrona da je NATO pao u komu pravim stanjem Severnoatlanske alijanse

- Svaka mu se pozlatila. Istinite reči koje odražavaju trenutno stanje NATO. Međutim, postoji jedno "ali". Kako konkretno Evropa može kontrolisati svoju sudbinu? 20. vek – dva svetska rata, 19. vek i dalje u dubinu vekova – beskrajni lokalni ratovi i "izvoz ideologija" uz pomoć ognja i mača - izjavila je Zaharova.

NATO DOŽIVEO MOŽDANU SMRT, EVROPA NA RUBU PROPASTI! Makron poslao DRAMATIČNO UPOZORENJE!

Po njenim rečima, procesi koji su nastali nakon potpisivanja "tačaka Vudra Vilsona" 1918. godine koji su prošli kroz „kaljenje“ Drugog svetskog rata, koji su se razvili u ekonomsku i političku integraciju Evrope, pomogli su da se izađe na kraj sa glavnim zadacima – da se zaustave beskonačne evropske podele. Oni su doveli do krize identiteta i razvoja.

Podsetimo, francuski lider Emanuel Makron je izjavio da je NATO "pao u komu", a da Evropljani ne mogu da računaju na vojnu zaštitu SAD.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija