• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

10.11.2019

08:46

NE IGRAJTE SE SA RUSIMA! Ako padne Kalinjingrad, MOSKVA ĆE NAPASTI EVROPSKE PRESTONIOCE, upozoravaju Kinezi!

Vesti

NE IGRAJTE SE SA RUSIMA! Ako padne Kalinjingrad, MOSKVA ĆE NAPASTI EVROPSKE PRESTONIOCE, upozoravaju Kinezi!

Podeli vest

U slučaju vojnog konflikta između NATO-a i Rusije na Baltiku vojna alijansa može osvojiti Kalinjingradsku oblast, ne za dve nedelje, već za nekoliko dana

- Kalinjingrad je malo mesto, samo 15.000 kvadratnih kilometara i 500 kilometara od ruske granice- navodi kineski portal Istdej.

Kako piše „Eastday.com“, kao odgovor na ove akcije Moskva može u narednih pet dana da izvede napad na pet do osam prestonica evropskih država što automatski transformiše konflikt iz regionalnog u globalni.

Ranije je naučni saradnik američkog Džejmstaun fonda, Ričard Hučer napisao u svom izveštaju da vojna agresija Rusije protiv baltičkih država može da je „košta“ Kalinjingradske oblasti.

Pri tome, Hučer nije nazvao konkretan razlog šta bi moglo da izazove konflIkt i promovisao teoriju da Moskva navodno ima planove za taj region.

(FOTO/VIDEO) DVA ŠPIJUNSKA AVIONA PONOVO KOD RUSKE GRANICE! Snimali balističke NUKLEARNE RAKETE oko Kalinjingrada!

Gubernator Kalinjingradske oblasti Anton Alihanov uporedio je referat naučnog saradnika Fondacije „Džejmstaun“ sa tabloidnom fikcijom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bora

pre 4 godine

Od naučnog saradnika očekuje se nešto pametno.Teorija o Ruskoj agresiji na baltičke zemlje je sve, samo naučna!

Fikus

pre 4 godine

Nema tu ni N od nauke - osnovni cilj svih tih njihovih "visokoumnih, naučnih" analiza je da se u svest običnog, američkog poreskog obveznika, potpuno zatrovanog idejom o opasnosti zvanoj Rusija, proda priča da je Amerika ugrožena i da treba još mnogo više para davati vojnoj idustriji. Na njihovu nesreću karte se menjaju, Rusija više nije na kolenima kao 90-tih i na čelu zemlje nije pijandura Jeljcin i korumpirani Gorbačov a uz to tu su sada i Kinezi kojima je takođe dosta američkog šerifovanja.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija