• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.11.2019

16:12

OKEAN IZBACIO SKORO TONU KOKAINA! Ren preplavljen paketima droge vredne 60 MILIONA EVRA!

Vesti

OKEAN IZBACIO SKORO TONU KOKAINA! Ren preplavljen paketima droge vredne 60 MILIONA EVRA!

Podeli vest

Francuska policija istražuje kako je određena količina paketa kokaina i drugih droga isplivala na Atlantsku obalu kod Rena, a građane je upozorila da ne diraju pakete

Kokain u paketima je veoma čist i time i opasan, navela je kancelarija tužioca u Renu i pozvala građane da čim primete neki takav paket pozovu policiju, prenosi britanski Gardijan.



- Sumnjivi paketi pronalaze se na svim plažama od Loar-Atlantik departmana do Landa, što je oko 500 kilometara razdaljine- navodi se u saopštenju i dodaje da je samo na jednoj plaži u nedelju pronađeno 14 kilograma ove droge.

Ukupno je na plažama pronađeno 760 kilograma droge, koja je isplivala na obalu u plastičnim crnim kesama, vrednosti 60 miliona evra. Kako se pretpostavlja, paketi su najverovatnije napravljeni u Južnoj Americi.

- To je veoma čist proizvod koji u ovom obliku ne sme da se konzumira zbog velike verovatnoće da dođe do predoziranja- rekao je tužilac za lokalnu francusku televiziju.

ZAPLENJENE TRI TONE KOKAINA U SAN DIJEGU! Na brodovima krili robu vrednu 92 miliona dolara!


Za sada policija proverava da li je neki brod pogodila oluja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija