• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/informer.rs

18.11.2019

10:30

BRITANIJA U ŠOKU! Ovo je najveća KATASTROFA OD SMRTI PRINCEZE DAJANE

Vesti

BRITANIJA U ŠOKU! Ovo je najveća KATASTROFA OD SMRTI PRINCEZE DAJANE

Podeli vest

Britanski princ Endru prvi put je, u intervjuu za BBC, odgovarao na pitanja o vezama sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom, u kojem je priznao da je bila greška što je boravio u njegovoj kući

Princ Endru je u jednom od retkih intervjua za BBC kategorički odbacio navode da je imao seksualni odnos sa Amerikankom Virdžinijom Roberts koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u vreme kada je bila maloletna.

 

 


Ona tvrdi da se to dogodilo tri puta 2001. i 2002. kada je imala 17 godina - u Londonu, Njujorku i na Epstajnovom privatnom ostrvu na američkim Devičanskim ostrvima.

- To se nije dogodilo. Apsolutno kategorično vam mogu reći da se to nije dogodilo- rekao je princ Endru, navodeći da se ne seća da se sa njom ikada sreo, prenosi BBC. Na ovu njegovu izjavu britanski tabloidi reagovali su tako što su, po ko zna koji put objavili njegove fotografije sa Virdžinijom, na kojima je drži oko struka.

 

 

Princ Endru je za BBC takođe rekao da nikada nije išao na žurke ili zabave, naročito ne one koje je pravio Džefri Epstajn.

- Nisam princ zabava i nisam ženskaroš- istakao je kraljičin sin, na šta su tabloidi i društvene mreže uzvratili video snimcima i fotografijama na kojima je on u društvu brojnih žena, od kojih su neke vrlo mlade. Vojvoda od Jorka na tim slikama grli devojke, a na većini je pod dejstom alkoloha, piše Dejli mejl.  


Princ Endru već je mesecima pod pritiskom zbog veza sa Epstajnom, 66-godišnjim američkim finansijerom koji je nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje maloletnica u dužem periodu izvršio samoubistvo u avgustu u zatvoru u Njujorku.

Godine 2010. princ Endru, treće dete kraljice Elizabete Druge, fotografisan je kako se šeta sa Epstajnom u parku u Njujorku, dve godine nakon što je finansijer osuđen zbog podvođenja maloletnice.

"Mejl on sandej" je objavio fotografije princa u Epstajnovom stanu na Menhetnu koje su nastale otprilike u isto vreme, a tim povodom princ Endru je rekao da je o tome mnogo puta razmišljao i da je na kraju zaključio da je to "definitivno bilo pogrešno".

 

 


On je u intervjuu rekao da žali zbog toga što nije prekinuo veze sa Epstajnom kada se američki finansijer izjasnio krivim 2008. za podvođenje maloletnice na Floridi zbog čega je osuđen na 13 meseci zatvora.

Dodao je, međutim, i da ne žali zbog prijateljstva sa Epstajnom zbog "mogućnosti koja mu je pružena" da od njega uči o trgovini i biznisu.

Rekao je da, ipak, svaki dan žali zbog toga što se družio sa Epstajnom i posle njegovog izlaska iz zatvora 2010. gde je služio kaznu zbog podvođenja jedne maloletnice na Floridi.

 

(VIDEO) KRALJEVSKA PORODICA I KLINTON ZABRANILI EMITOVANJE ŠOKANTNE ISPOVESTI EPSTAJNOVE SEKS ROBINJE! Novinarka ABC tvrdi da je njena EKSKLUZIVNA PRIČA 2015. godine POVUČENA POD PRITISKOM!

Pokušaji britanskog princa Endrua da razjasni svoje prijateljske odnose sa finansijerom pedofilom Džefrijem Epstajnom u intervjuu koji je dao za BBC pretvorio se u farsu koja preti da preraste u najveću katastrofu kraljevske porodice od 1997. i načina na koji su se odnosili prema smrti princeze Dajane, prenosi Blumberg na svom sajtu.

Višesatni intervju odmah je postao udarna tema na društvenim mrežama. Reagovanja su bila brojna, a malo njih je išlo princu u prilog.

Mnogi mediji i analitičari su ocenili da on čak nije u stanju ni da slaže kako treba.

POKUŠAVA DA SE OPERE OD EPSTAJNA! Kraljičin sin tvrdi da je ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA SA PEDOFILOM LAŽNA i da su se MEDIJI UROTILI PROTIV NJEGA!


Odgovori koje je princ davao sigurno će još dugo izazivati osudu, a posebno onaj da je četiri dana odseo u Epstajnovoj vili 2010. godine zato što je to bilo "zgodno". Poseta o kojoj je reč usledila je nekoliko meseci pošto je Epstajn pušten iz kucnog pritvora u kome se nalazio zbog zlostavljanja maloletnica.

Mark Stivens, medijski stručnjak, kazao je da je intervju predstavljao katastrofalnu grešku i dodao da takva strategija ima smisla samo ako imate potpun i jasan odgovor na svako pitanje, a u Endruovom intervjuu je bilo previše nesigurnih i klimavih odgovora.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17