• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.11.2019

19:15

ZBOG PEDOFILSKE AFERE PRINCU ISTRAŽITELJI ZA VRATOM! Novi pritisak na kraljičinog sina! Moraće da svedoči u Americi!

Vesti

ZBOG PEDOFILSKE AFERE PRINCU ISTRAŽITELJI ZA VRATOM! Novi pritisak na kraljičinog sina! Moraće da svedoči u Americi!

Podeli vest

Advokati Džefrija Epstajna kažu da bi britanski princ Endru trebalo da razgovara sa američkim istražiteljima, nakon što se on povukao iz javnog života zbog, kako je naveo "loše procene njegovih veza" sa osuđenim seksualnim prestupnikom

Američki advokat Glorija Olred rekla je da princ Endru treba da kontaktira sa američkim vlastima "bez uslovljavanja i bez odlaganja", prenosi AP.

Britanski princ Endru objavio je juče da sa "odriče svih svojih javnih dužnosti u doglednoj buducnosti", navodeći da su kontroverze oko njegovog nepromišljenog odnosa sa Epstajnom, koji je osuđen zbog podvođenja maloletnica, donele velike probleme kraljevskoj porodici.


On je u saopštenju istakao da je spreman da pruži pomoć bilo kojoj nadležnoj službi u istrazi, ako je potrebno.

Olred je za BBC rekal da je princ trebalo da bude jasniji.

Ona je zapitala da li Endru insistira da mu bude uručen nalog za svedočenje ili je spreman da razgovara sa istražnim organima bez zvaničnog poziva.

Nije jasno da li američke vlasti istražuju Endrua zbog bilo kakvog zločina, navodi AP i dodaje da su mnoga sudska dokumenta u vezi sa Epstajnovim slučajem još zapečaćena i nedostupna javnosti.

Pokušaji britanskog princa Endrua da razjasni svoje prijateljske odnose s finansijerom pedofilom Džefrijem Epstajnom u intervjuu koji je dao pre nekoliko dana za BBC izazvali su mnoga negativna reagovanja.

OSRAMOĆENI PRINC SE POVLAČI! Pedofilska afera i prijateljstvo sa Epstajnom ga UKANALILI! Endru: Neću više da smetam kraljevskoj porodici!


On je kategorički odbacio navode da je imao seksualni odnos sa Amerikankom Virdžinijom Roberts, koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u vreme kada je bila maloletna, a višesatni intervju odmah je postao udarna tema na društvenim mrežama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija