• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.12.2019

10:16

OBJAVLJENE TAJNE IZ SPAVAĆE SOBE MELANIJE I TRAMPA! Oterala ga je na drugi sprat, ona je ta koja vuče o konce o svemu i VLADA IZ SENKE?!

Vesti

OBJAVLJENE TAJNE IZ SPAVAĆE SOBE MELANIJE I TRAMPA! Oterala ga je na drugi sprat, ona je ta koja vuče o konce o svemu i VLADA IZ SENKE?!

Podeli vest

Ponekad topla, ponekad kamena - tako opisuju Melaniju u novoj knjizi koja donosi pikanterije o brojnim kontroverzama iz njenog života

Prva dama SAD Melanija Trump, poput onih pre nje, borila se s ulogom eksponirane supruge američkog predsednika i privatne žene koja iza nje stoji. I danas, nakon tri godine mandata, i dalje se smatra jednom od najtajanstvenijih, tihih i opreznih dama koje je SAD imao. Uprkos činjenici da je njen muž Donald gotovo rijaliti zvezda kojem jutro ne može proći da ne objavi barem tvit, Melanija je morala da se bori protiv javnog mišljenja da je izolovana, čak i "zarobljena" u Beloj kući, kao što to dokazuje popularni hashtag #FreeMelania, odnosno "Oslobodi Melaniju".

Afera "gole fotke" i ko je kriv Melanija navodno zna ko je objavio njene golišave fotografije iz rane karijere fotomodela, piše u novoj knjizi o prvoj dami Amerike. Naime, sumnja pada na Rodžera Stouna, dugogodišnjeg savetnika i saradnika Donalda Trampa, dok Melanija odbija da poveruje da je njen suprug umešao prste u tome. 

U to vreme Stoune nije imao zvaničnu ulogu u Trampovoj kampanji, koju je napustio u avgustu 2015, a veruje se kako je sve inscenirano kako bi se odvratila pažnja javnosti od pitanja iračkog vojnika. Šta bi mu moglo bolje poslužiti nego skandal kakav Amerika obožava - seksi fotografije njegove supruge, koje zapravo idu njemu u prilog?

Stvarno ne spavaju zajedno

Autorka knjige Kejt Benet u njoj je otkrila kako Melanija Tramp zaista ima svoju i zasebnu spavaću sobu u rezidenciji Bele kuće, zajedno s mnogim drugim anegdotama o Trampu, koji je uprkos sveprisutnosti u javnosti ostao nedokučiv lik. Njeni najdosadniji trenuci otkrivaju nagoveštaje njene ličnosti - kao što je bilo izmicanje ruke od supruga u Tel Avivu, koji je zapravo ekspresija njenog izrazitog besa.

Foto: APfoto

Ili pak guranje laktom prema Trampu na Trumanovom balkonu za Uskrs, kada je predsednik "bio glup i stavio ruku preko srca za vreme puštanja nacionalne himne", prenosi CNN. Melanija je koristila i modu, stvarajući izgled kojim je izražavala jasan stil, sklonost kaputićima i haljinama sličnim oklopu, s  pojačanim ramenima, pojasevima do struka, u bojama od mornarske plave i ružičaste do vojno zelene.

Ništa bez agenata Tajne službe

Što se tiče njene vlastite spavaće sobe, Benet je otkrila kako je rezidencija predsedničkog para ogromna te iznosi oko 2.500 kvadrata samo životnog prostora za njih, ali njihova sloboda u njoj je ograničena. Naime, bez dopuštenja agenata Tajne službe oni ne smeju ni da otvore prozor, ne mogu prošetati dvorištem a da se taj deo ne "zatvori i osigura", a čak je i temperatura regulisana od strane sigurnosnih službi. 

Foto: AP PHOTO

Jedina stvar na koju Prva dama može da utiče jeste njen prostor za spavanje, a izvori otkrivaju kako ona preferira samoću te ne samo da s Donaldom ne spava u istoj sobi, već i na odvojenom spratu. Čini se kako lepa Slovenka time pruža otpor svom mužu, budući da je navodno upravo ona ta koja to odbija.

Izvor koji je dao intervju za US Vikli rekao je: "oni svuda imaju odvojene sobe. Nikad ne provode noć zajedno, baš nikad.  Koliko moći zapravo ima? Melanija je puno moćnija nego se misli, smatra Benet, koja to potkrepljuje primerom u kojem je starija savetnica za bezbednost Mira Rijardel pokušala da utiče na Melanijino osoblje tokom njenog puta u Afriku. Budući da predsednik nije reagovao, Prva je dama jednostavno i bez presedana dala izjavu  "Stav tima prve dame je kako ona (Rikardel) više ne zaslužuje čast služenja u Beloj kući". Isti dan je otpuštena.

Trump se, prema izvorima bliskim paru, često pouzdaje u mišljenje supruge, kako u političkom, tako i u načinu na koji upravlja svojim osobljem. Gdje god se nalazi, s Melanijom na telefon razgovara više puta na dan, prenoseći joj događaje i kosnulutujući se. Uticajna je očito i u Istočnom krilu Bele kuće, gde je otpustila glavnu službenicu koju je prethodno zaposlila Mišel Obama. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija