• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.12.2019

11:08

MISTERIOZNA SMRT BIVŠEG PRINCEZINOG MUŽA! Optužio holivudskog glumca za seksualno uznemiravanje, a sada su javili da SE UBIO!

Vesti

MISTERIOZNA SMRT BIVŠEG PRINCEZINOG MUŽA! Optužio holivudskog glumca za seksualno uznemiravanje, a sada su javili da SE UBIO!

Podeli vest

Bivši suprug norveške princeze, Ari Ben, izvršio je samoubistvo, saopštio je njegov portparol, ali nisu navedeni detalji tragedije

Ben, autor nekoliko romana i pozorišnih predstava, oženio se 2002. godine norveškom princezom Martom Luiz, ali se par razveo 2017. godine. 

Dobili su tri ćerke, rastali se 2016, a godinu kasnije i zvanično razveli.

Norveški kralj i kraljica oglasili su se saopštenjem u kom su naveli da je Ben "godinama bio važan deo njihove porodice".

 

 


U vreme venčanja, na Bena koji je rođen u Danskoj gledalo se kao na kontroverznog partnera princeze, jedine ćerke i najstarijeg deteta kralja Haralda i kraljice Sonje.

Bena je sa princezom upoznala njegova majka koja je bila fizioterapeut Marte Luiz. 

 

Foto: Reuters

Bivši član kraljevske porodice je ne tako davno tvrdio da ga je holivudski glumac Kevin Spejsi uhvatio za genitalije na partiju posle dodele Nobelove nagrade za mir, pre 10 godina.

"Rekao sam mu: ...ovaj, možda kasnije. Ja jesam velikodušna osoba, ali ovo je zahtevalo malo više od onoga što sam imao na umu", rekao je Ben koji je bio oženjen ćerkom kralja Haralda Martom Luiz, od 2002. do prošle godine.

Korisnici društvenih mreža podsećaju da je fizioterapeut koji je tužio Kevina Spejsija zbog seksualnog napada, umro početkom septembra. To su potvrdili i Kevinovi advokati, rekavši da su 11. septembra obavešteni da je fizioterapeut preminuo.

Fizioterapeut je podneo tužbu kao anonimni Džon Doe, a u svojoj tužbi tvrdio je da ga je pre dve godine tokom masaže u Malibu glumac Kevin Spejsi (60) seksualno napastvovao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pepa prasac

pre 4 godine

a i ovaj je bio neka kontraverzna" cvecka, lici kao da je i on imao neki "megatrend" tj "megamucak"

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija