• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

29.12.2019

15:56

PUTINU NEMA RAVNOG! Evo kako je SPASIO ŽIVOTE SVOJIH ĆERKI...

Vesti

PUTINU NEMA RAVNOG! Evo kako je SPASIO ŽIVOTE SVOJIH ĆERKI...

Podeli vest

Politička sudbina Vladimira Putina nema analoge u sovjetskoj i modernoj ruskoj istoriji, a neke epizode iz života predsednika Rusije ga najbolje pokazuju njegov karakter, smatra nemački biograf Putina, politikolog i novinar Aleksandar Rar

Rar je u intervjuu Sputnjiku ispričao da je lično pitao Putina da li je istinita priča o požaru u njegovoj vikendici kod Lenjingrada iz 1996. godine.

Ruski predsednik mu je potvrdio da je istinita ova priča.

- On je bio sa prijateljem u sauni, kada je kuća počela da gori. On je pobegao na drugi sprat, gde su spavale njegove ćerke, prebacio ih na ruke prijatelja. On im je spasio život- ispričao je Rar.

Putin je i drugi put ušao u kuću koja gori u potrazi za „koferom“ u kojem se čuvala gotovina.

- Putin je video da je sav novac izgoreo i da je samo njegov krst ostao netaknut- dodao je Rar.

TAJNA PUTINOVOG KRSTA KOJI UVEK NOSI OKO VRATA: Izbio je požar i istrčao sam nag! Mislio sam da je IZGOREO, a onda…

On je priznao da je mnogo profesionalno učestvovao u uređivanju i pripremim „biografija poslanika sovjetske elite“, ali biografija Putina, po njegovim rečima, jako se razlikuje od „starih elita“. To je bio potpuno drugačiji model karijere.

Rar je naglasio da je Putin „najznačajniji političar 21. veka“ koji je „stvorio novu zemlju po svojoj sopstvenoj volji i idejama“. Ekspert je objasnio da se „tako jak političar retko pojavljuje u novijoj istoriji“.

POLJACI UDARILI NA PUTINA! Optužili ga za STALJINISTIČKU PROPAGANDU!

- On je iz obične porodice, njegovi roditelji su bili vrlo jednostavni ljudi. Tokom pada Istočne Nemačke, KGB i SSSR je doživeo pad, ali se ipak uspinjao ka vrhu. Ova dinamika, ti usponi i padovi – to je bilo potpuno drugačije od biografije Jeljcina i drugih sovjetsko-ruskih funkcionera- zaključio je Rar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija