• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

04.01.2020

18:19

(FOTO/VIDEO) UDARNA VEST! RAKETIRANA AMERIČKA AMBASADA U BAGDADU!  Bi-Bi-Si potvrdio da je došlo do napada, NEMA INFORMACIJA O ŽRTVAMA!

Vesti

(FOTO/VIDEO) UDARNA VEST! RAKETIRANA AMERIČKA AMBASADA U BAGDADU! Bi-Bi-Si potvrdio da je došlo do napada, NEMA INFORMACIJA O ŽRTVAMA!

Podeli vest

Mediji javljaju da je jedna raketa eksplodirala na travnatoj površini ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bagdadu.

Na američku ambasadu u Bagdadu, glavnom gradu Iraka, izvršen je raketni napad, objavio je dopisnik Bi-Bi-Sija Nafiseh Kohnavard na svom Tviter nalogu.

 

 

Izveštaji o raketnom napadu na američku ambasadu u Bagdadu pojavili su se nakon što je Iran obećao jaku odmazdu zbog ubistva visokog vojnog zvaničnika generala Kasema Sulejmanija.

Raketa iz „kaćuše" pala je u zelenu zonu američke ambasade u glavnom gradu Iraka, Bagdadu, navodi Rojters pozivajući se na lokalnu policiju. Prema bezbednosnim izvorima, nema još informacija o eventualnim žrtvama.

„Skaj njuz Arabija" navodi da je raketa eksplodirala na zelenoj površini i blokirala put koji vodi ka ulazu u ambasadu.

 

 

U međuvremenu, Rojters je javio da su se u iračkoj prestonici čule dve eksplozije, ali nije bilo jasno šta ih je prouzrokovalo.

Američki vojni helikopteri viđeni su na nebu iznad Bagdada ubrzo nakon što su se čule eksplozije.

Uskoro opširnije...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Opet Amerikanci samog sebe granatiraju. 'ajde! Pogođena travnata površina...

Vlado

pre 4 godine

Hajde bre ostavi politiku, ne ide ti dobro ni srpski.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17