• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

08.01.2020

22:52

SVET SE SPREMA ZA VELIKI RAT! OBUSTAVLJENA PLOVIDBA KROZ ORMUSKI MOREUZ! Er Frans i Lufthanza više ne lete preko  Iraka i Irana!

Vesti

SVET SE SPREMA ZA VELIKI RAT! OBUSTAVLJENA PLOVIDBA KROZ ORMUSKI MOREUZ! Er Frans i Lufthanza više ne lete preko Iraka i Irana!

Podeli vest

Nekoliko velikih tankerskih kompanija obustavilo je plovidbu kroz Ormuski moreuz zbog porasta tenzija između Irana i Sjedinjenih Država

Zvanični Teheran gađao je raketama američke vojne baze kao odgovor na ubistvo zvaničnika vojske Kasima Sulejmanija i izazvao eskalaciju napetosti u regionu važnom za snabdevanje naftom celog sveta.

Saudijska kompanija Bahri i brazilski Petrobras bili su među prvima koji su objavili da obustavljaju plovidbu tim moreuzom, piše "Volstrit žurnal".

(VIDEO) DRUŠTVENE MREŽE GORE! AMERIČKI VOJNICI PLAČU I MOLE BOGA DA SVE PRESTANE! Procureo snimak iranskog napada! TAKO TO IZGLEDA KAD NIJE FILM!

Prethodno su Saudijska Arabija i Ujedinjeni Arapski Emirati saopštili da će se potruditi da naftno tržište funkcioniše bez problema zbog najnovijeg razvoja situacije.

Foto: fotomontaža

(UŽIVO/VIDEO) POSLEDNJA VEST! IRAN PONOVO RAKETIRAO AMERE! Odjeknule dve eksplozije u glavnom gradu Iraka!

U međuvremenu, industrija avio-saobraćaja takođe je pogođena situacijom na Bliskom istoku, jer su brojni avio-prevoznici, uključujući Er Frans i Lufthanzu, odlučili da ne šalju avione u irački i iranski vazdušni prostor.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija