• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

17.01.2020

17:47

(VIDEO) NEMA FRKE, ZAPAD SE UZALUD RADOVAO! MEDVEDEV I MIŠUTIN OSTAJU NA PUTINOVOJ KURSU! Novi i odlazeći premijer Rusije sastali se sa ministrima u ostavci!

Vesti

(VIDEO) NEMA FRKE, ZAPAD SE UZALUD RADOVAO! MEDVEDEV I MIŠUTIN OSTAJU NA PUTINOVOJ KURSU! Novi i odlazeći premijer Rusije sastali se sa ministrima u ostavci!

Podeli vest

Novi premijer Rusija Mihail Mišustin i njegov prethodnik Dmitrij Medvedev sastali su se sa ministrima Vlade u ostavci, a tom prilikom istaknuto je da je glavni cilj u narednom periodu realizacija svih stavki koje je naložio predsednik Vladimir Putin tokom obraćanja pred poslanicima Federalne skupštine

Medvedev se tom prilikom zahvalio svim prisutnim kolegama "za minuli rad" i izrazio je nadu da će oni nastaviti da dobro obavljaju svoj posao dok ne bude formiran novi saziv Vlade.

- Tako to i treba da bude u ovim situacijama, to je normalno za bilo koju zemlju, nema tu ničeg posebnog. Događaju se određene promene u zemlji, bilo da je reč o ustavnim ili nekim drugim promenama - istakao je on.

Medvedev je rekao i da je posao ministara jedan od najtežih, koji iziskuje maksimum napora i meta je kritika celokupnog naroda.

PUTINOV LIČNI DOKTOR U SRBIJI, ZA NAS IMA SPECIJALNU PO(R)UKU! Ako ovo držite u kući ne možete biti zdravi! IZBACITE TO ODMAH!

- Reći ću otvoreno, mnogo toga smo učinili, a ponešto i nismo. Ciljevi su bili ambiciozni, zadaci složeni i veoma važni za našu zemlju - dodao je Medvedev.

Sa svoje strane, Mišustin je rekao da će obaviti novu rundu sastanaka sa ministrima nakon što bude objavljen novi saziv Vlade.

USPON I PONIŽAVAJUĆI KRAJ MEDVEDEVA! Jedna poznata šala o njemu i Putinu objasnila KAKO JE VLADAO BIVŠI PREMIJER RUSIJE!

- Najvažnije je da se fokusiramo na izvršavanje stavki koje je izneo predsednik Vladimir Putin - naglasio je ruski premijer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija