• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

03.02.2020

08:55

NE PRELAZITE NAM PUT! Erdogan poručio Rusiji: Onaj ko želi da nas proverava, SHVATIĆE KOLIKO JE POGREŠIO!

Vesti

NE PRELAZITE NAM PUT! Erdogan poručio Rusiji: Onaj ko želi da nas proverava, SHVATIĆE KOLIKO JE POGREŠIO!

Podeli vest

Turski lovci F-16 nastavljaju napade na položaje sirijske vojske u provinciji Idlib kao odgovor na napad na pripadnike Oružanih snaga Turske, izjavio je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan

- U Idlibu je poginulo četvorica naših (vojnika), devet je ranjeno, njihovo lečenje se nastavlja u bolnicama. Kao i ranije, odgovorili smo i uvek ćemo odgovarati. Sada se naši napadi nastavljaju. Odlučni smo da nastavimo našu borbu - rekao je Erdogan novinarima.

On je dodao da su turske snage izvele 122 artiljerijska i 100 minobacačkih napada na 46 objekata sirijske vojske. U napadu učestvuju i vojni avioni F-16 i operacija se nastavlja.

- Onaj ko želi da proveri snagu turske odlučnosti, shvatiće svoju grešku. Nameravamo da nastavimo naše operacije - istakao je Erdogan.

KINEZI NE VERUJU AMERIMA! Peking još nije prihvatio pomoć Vašingtona oko SUZBIJANJA KORONAVIRUSA!

Prema njegovim rečima, u napadu turskih snaga u Idlibu stradalo je 30-35 sirijskih vojnika.

Erdogan je dodao da su turski ministar spoljnih poslova, ministar odbrane i šef obaveštajne službe u kontaktu sa ruskim kolegama.

- Ali što je još važnije, ukoliko ne budemo imali rezultate, sam ću ispričati svom kolegi o ozbiljnosti situacije sa kojom se suočavamo. Ruskim kolegama je upućen signal – ne prelazite nam put - dodao je turski lider.

Ranije je Ministarstvo odbrane Turske saopštilo da su četiri turska vojnika poginula, a devet je ranjeno u sukobima sa sirijskim vladinim snagama u Idlibu.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dolic

pre 4 godine

Erdogane ti si jedna prodana PROTUVA kad si oborio ruski avion u SIRIJE molio si i kumio putina da ti skine sankcije i navodno postao si PRIJATELJ RUSIJI a sada se ku*cis da ti niko NESTAJE NA PUT . ONA NASA STARA IZREKA BOG UBIO SVAKOGA SRBINA KOJI DRZI VERU U TURCINU . TI TURCINE JOS NISI UPOZNAO RUSE VARAS SE MNOGO JER MOZES BRZO DA OSTANES bez fotelje i da zavrsis u cuzi

Radisa Ristic

pre 4 godine

Eto ti Turci Ruski prijatelji Erdogan je veliki lazov.Zasto napada regularnu vojsku Sirije podrzava Teroriste.Gdesu sada Rusi da zastite Sirijce.Svako gleda svoje interese briga njih za napaceni narod Sirije.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17