• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.02.2020

18:50

SCENA KOJA ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI! Par oboleo od koronavirusa u bolničkim krevetima, drže se za ruke i opraštaju (VIDEO)

Vesti

SCENA KOJA ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI! Par oboleo od koronavirusa u bolničkim krevetima, drže se za ruke i opraštaju (VIDEO)

Podeli vest

Koronavirus ugrožava živote sve više ljudi, a prema saopštenju kineske Vlade, borbu sa ovim virusom izgubila je 427 osoba. Svakodnevno pristižu nove fotografije i video snimci obolelih koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, međutim izdvojio se jedan video koji slama srce

Na društvenoj mreži Tviter jedan korisnik objavio je video koji prikazuje dvoje 80-godišnjaka obolelih od ovog virusa, a u naslovu tvrdi da su par. Video prikazuje baku i deku u bolničkim krevetima sa maskama na licu kako se drže za ruke, dok je deka, kako se čini, jako zabrinut i pokušava da ohrabri svoju saputnicu.

U naslovu videa korisnik je napisao: "Šta znači par? Dvoje starijih pacijenata u 80-ima su se oprostili na odeljenju intenzivne nege, ovo je poslednji put da se sretnu i pozdrave."

(VIDEO) KREATIVNI KINEZI! Neodstatak maski probudio maštovitost u BORBI PROTIV KORONAVIRUSA!

KINA PRIZNALA DA JE NAPRAVILA PROPUSTE! Trebalo je bolje da reagujemo na koronavirus

Odmah po objavljivanju počeli su da pljušte komentari na društvenim mrežama.

"Tako je grozno videti kako stari ljudi trpe. Situacija izgleda potpuno van kontrole. Hvala vam što delite.", napisao jedan korisnik.

" Odanost voljenom... kako tužan video... ali to govori mnogo veličanstvu te ljubavi koja ne prestaje do kraja života.", bio je jedan o komentara na potresnu scenu.

Neki korisnici zapitali su se ko snima video i zaključili da je žena u nevolji, a muškarac traži pomoć za nju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija