• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

10.02.2020

10:39

NA KRUZERU NA  KOJEM JE 14 SRBA SVE VIŠE OBOLELIH OD KORONAVIRUSA! Registrovano 66 novih slučajeva

Vesti

NA KRUZERU NA KOJEM JE 14 SRBA SVE VIŠE OBOLELIH OD KORONAVIRUSA! Registrovano 66 novih slučajeva

Podeli vest

Na kruzeru Dajmond princes, usidrenom kod japanskog grada Jokohama, potvrđeno je 66 novih slučajeva koronavirusa, a, prema saopštenju operatera broda, kompanije Princes kruzis, među zaraženima nema srpskih državljana

Japanske zdravstvene vlasti saopštile su da je virus otkriven kod 45 državljana Japana, 11 Amerikanaca, četri državljanina Australije, tri sa Filipina i po jednog iz Kanade i Ukrajine, prenosi Rojters.

ALARMANTNO! BROJ OBOLELIH NA KRUZERU NA KOJEM JE 14 SRBA PREKO NOĆI PORASTAO ZA 40! Trenutno 61 osoba zaražena KORONAVIRUSOM!

Tako je broj obolelih na kruseru porastao na 136.

Foto: Reuters



Kruzer se nalazi u dvonedeljnom karantinu u luci Jokohama pošto je kod jednog putnika koji se iskrcao u Honkongu dijagnostikovan virus.

Na broju je oko 3.700 putnika i članova posade iz 50 zemalja, a među njima je i 14 državljana Srbije.

SVE O KORONAVIRUSU  PROČITAJTE OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija