• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Sputnjik

10.02.2020

15:04

PALA KRV U SIRIJI, POGINULO PET TURSKIH VOJNIKA! Erdogan zagrmeo na Putina da obuzda Asada, preti VOJNIM NAPADOM!

Vesti

PALA KRV U SIRIJI, POGINULO PET TURSKIH VOJNIKA! Erdogan zagrmeo na Putina da obuzda Asada, preti VOJNIM NAPADOM!

Podeli vest

Pet turskih vojnika je poginulo, dok je pet povređeno u granatiranju osmatračnice u sirijskom Idlibu, saopštila je televizija NTV, pozivajući se na Ministarstvo odbrane Turske

- Pet naših vojnika je poginulo, dok je pet povređeno u granatiranju sirijskog režima u području Idliba. Tom prilikom je otvorena vatra - saopštili su u turskom Ministarstvu odbrane.

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan sazvao je vanredni sastanak sa ministrom odbrane Hulusijem Akarom.

ERDOGAN POBESNEO, OVAKVE REČI PUTINU NIKO JOŠ NIJE UPUTIO! Teška poruka Rusiji zbog Sirije!

Foto: prinskrin Youtube/voa

Ranije je agencija Rojters, pozivajući se na predstavnike Turske, saopštila da su sirijske Vladine snage napale tursku osmatračnicu u Taftanazu u Idlibu.

Erdogan je ranije izjavio da je pozvao svog ruskog kolegu Vladimira Putina da izvrši pritisak na sirijskog predsednika Bašara el Asada da sirijska vojska prekine sa napredovanjem u pokrajini Idlib i da se udalji od turskih punktova, zapretivši vojnim odgovorom u slučaju da do toga ne dođe.

Erdogan je pre toga saopštio da je u sukobima sa sirijskim snagama u Idlibu poginulo pet turskih vojnika. O novonastaloj situaciji u Idlibu razgovarali su i šefovi ruske i turske diplomatije, koji su pozvali da se poštuje sporazum iz Sočija o Idlibu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Psihijatar

pre 4 godine

Vidis Erdogane , to je za onaj avion koji ste "greskom" oborili.

Milivoje

pre 4 godine

Da li je neko zvao Tursku vojsku u Siriju?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija