• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.02.2020

10:51

ISPLIVAO SKELET ČUDOVIŠTA IZ LOH NESA?! Pojavila se fotografija, kostur je OGROMAN! (FOTO)

Vesti

ISPLIVAO SKELET ČUDOVIŠTA IZ LOH NESA?! Pojavila se fotografija, kostur je OGROMAN! (FOTO)

Podeli vest

Priče o čudovištu iz Loh Nesa pričaju se već 1.500 godina. Mnogi su tvrdili da su čudovište svojim očima videli, ali ipak, nikad o tom nije postojao nijedan dokaz

Međutim, fotografija koja je nedavno osvanula na društvenim mrežama mogla bi da bude dokaz da je ovo čudovište zaista stvarno.

3 VUKA OPKOLILA SU I NAPALA MALOG PSA! Spasao se sigurne smrti na genijalan način! (VIDEO)

Skelet neobičnog izgleda pronađen je na obali jedne plaže u Škotskoj, a na društvenim mrežama se odmah povela debata o tome da li kosti pripadaju čudovištu koji vekovima ljudima uteruje strah u kosti.

 

 

Fotografija je postavljena na zvaničnoj stranici portala Fubar iz Škotske 9. februara, a za kratko vreme prikupila je nekoliko stotina lajkova, komentara i šerova.

O ne, ode Nesi - bio je jedan od brojnih komentara na fotografiju.

Naravno, bilo je i onih koji smatraju da je u pitanju skelet kita, te su apelovali da se pozovu biolozi da ispitaju čitavu stvar.

Za sada nije objavljeno da li skelet zaista pripada nekom sisaru, ili je u pitanju, zaista čudovište iz Loh Nesa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija