• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.02.2020

12:38

POČELO JE! Da li je ovo uvod u svetski rat?! RUSIJA POSLALA DVA RATNA BRODA U SREDOZEMNO MORE!

Vesti

POČELO JE! Da li je ovo uvod u svetski rat?! RUSIJA POSLALA DVA RATNA BRODA U SREDOZEMNO MORE!

Podeli vest

Rusija šalje dva ratna broda opremljena krstarećim raketama Kalibar u Sredozemno more prema sirijskoj obali, prenela je novinska agencija Interfaks pozivajući se na rusku Crnomorsku flotu

Slanje fregata dolazi u trenutku sve većih tenzija između Rusije, Turske i Sirije u sirijskoj provinciji Idlib, preneo je Rojters.

Brodovi su počeli da prelaze Bosfor i pridružiće se stalnoj floti ruske mornarice.

CRVENO USIJANJE! Čuli se Putin i Erdogan posle ubistva 33 turska vojnika u Idlibu, SIRIJCE VIŠE NIKO NE MOŽE DA KONTROLIŠE!

Misija je usledila posle pogibije 33 turskih vojnika u severozapadnoj sirijskoj provinciji Idlib, u vazdušnim napadima sirijskih vladinih snaga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 4 godine

A zašto bi rat između Turske i Rusije, a u vezi Sirije, bio svetski rat?

deda Raša

pre 4 godine

Sta bi uopste hteli Turci? Da rat vode bez gubitaka. E onda ste trebali igrati neku igricu na monitoru. Napadate tudju teritoriju i jos trazite da se ne brane. Vidi se da ste brzo naucili lekcije koje vam je zadao NATO. U rat ne treba ulaziti,kad se udje, tesko je iz njega izaci, posebno, ako ga je otpocela nekakva usijana glava,kao sto je u ovom slucaju.

Petar Pan

pre 4 godine

Vi kao da navijate da neki svetski rat pocne... Nerealno...

Atlija Milorad

pre 4 godine

Manite bombasticne naslove Pocinje treci svjetski rat. Dobro zarada je bitna ali .....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija