• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

02.03.2020

08:26

SEVERNA KOREJA ISPALILA DVE RAKETE! Ameri odmah reagovali!

Vesti

SEVERNA KOREJA ISPALILA DVE RAKETE! Ameri odmah reagovali!

Podeli vest

Severna Koreja ispalila je danas dva neidentifikovana projektila sa istočne obale u more, saopštilo je ministarstvo odbrane Južne Koreje

U saopštenju se navodi da su projektili ispaljeni iz okoline priobalnog grada Vonsan i da su leteli oko 240 kilometara na severoistok.

Dodaje se da južnokorejska i američka vojska zajednički analiziraju lansiranje, ali se ne precizira da li su projektili bili balistički ili je reč o raketnoj artiljeriji, prenosi AP.

HITAN SASTANAK SAVETA EU! Eskalacija borbi u Siriji digla na noge celu Evropu!


Lansiranje projektila dolazi samo dva dana nakon što je severnokorejski lider Kim Džong Un nadgledao vežbe artiljerije, što je bilo jedno od njegovih retkih pojavljivanja u javnosti od kada je izbila epidemija koronavirusa


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija