• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

04.03.2020

10:10

MOSKVA ZAHVALNA NATO I AMERIMA, OTKRILI SU JOJ VOJNU STRATEGIJU ZA NAPAD NA RUSIJU! Putin sada zna šta je i kako radi "Trojanski konj"!

Vesti

MOSKVA ZAHVALNA NATO I AMERIMA, OTKRILI SU JOJ VOJNU STRATEGIJU ZA NAPAD NA RUSIJU! Putin sada zna šta je i kako radi "Trojanski konj"!

Podeli vest

Vojni ekspert Konstantin Sivkov prokomentarisao je tok vojnih vežbi NATO Odbrana Evrope i opisao kako ih oružane snage Ruske Federacije koriste u svoje svrhe.

Konstantin Sivkov je rekao da ruske oružane snage prate novu fazu u vojnim vežbama Severnoatlantske alijanse.

Prema vojnom stručnjaku, ruske obaveštajne snage već odavno poznaju sve taktičke komponente novih NATO-ovih manevara obuke. Sivkov je rekao da će savez tokom vežbi savladati novi strateški plan, koji se zove "Trojanski konj".

Prema vojnom stručnjaku, Moskva koristi najveći NATO manevar u EU da detaljno prouči taktičke metode oružanih snaga neprijatelja, kao i da otkrije Trojanskog konja, novu strategiju vojnog bloka.

KIJEV I VAŠINGTON SPREMAJU UDAR NA SEVERNI TOK 2 - PORUČUJU DA ĆE GA SAHRANITI! Na meti i Srbija zbog Turskog toka! Moskva i Putin to neće dozvoliti!

Takve akcije Moskve omogućiće finalizaciju postojećeg naoružanja Oružanih snaga Rusije, kao i poboljšanje obuke vojnog osoblja.

- Ova učenja su interesantna sa određene tačke gledišta. Posmatranje kursa vežbi pomoću elektronske inteligencije i drugih metoda omogućava otkrivanje metoda i oblika upotrebe snaga saveza - rekao je Sivkov.

Prema mišljenju stručnjaka, ranije predstavnici NATO-a uveravali su da su novi manevari usmereni protiv terorističkih grupa. Međutim, kasnije su se pojavile informacije da vojni blok provodi obuku čiji je cilj bio da se suprotstavi visokotehnološkom neprijatelju. Dakle, možemo zaključiti da se strategija Trojanskog konja razvija protiv Rusije i Kine.

GENERAL KONAŠENKOV RASKRINKAO ERDOGANOVU PRLJAVU IGRU: Turska vojska se stopila s teroristima u Idlibu!

Ranije je objavljeno da su u Nemačkoj počele vežbe NATO branioca Evrope. U vojnim manevrima učestvovaće oko 13 hiljada jedinica razne opreme, kao i do 37.000 vojnika Severnoatlantske alijanse...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija