• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.s/sputnjik

04.03.2020

11:28 >> 12:12

(VIDEO) "AKO JE ISTINA, ONDA JE OVO OBJAVA RATA!" Turska policija snimljena kako ispaljuje SUZAVAC U PRAVCU GRČKIH GRANIČARA!

Vesti

(VIDEO) "AKO JE ISTINA, ONDA JE OVO OBJAVA RATA!" Turska policija snimljena kako ispaljuje SUZAVAC U PRAVCU GRČKIH GRANIČARA!

Podeli vest

Grčki portal Ekatimerini prenosi video-snimak, navodeći da se na njemu vidi kako turska policija baca suzavac sa svoje strane granice na grčke kolege.

Suzavac je, navodno, bačen sa turske strane granice u Evrosu tokom sukoba grče policije i migranata koji nasilno pokušavaju da pređu iz Turske u Grčku, prenosi B92.

Grčke vlasti, koje su objavile video, a to prenosi portal, navele su da turska policija stanicionirana 40 metara od granice je koristila bacač granata za ispaljivanje suzavca u tampon zonu.​ Za to vreme, migranti se provlače i prelaze granicu.

Korisnici Tvitera komentarišu: „Ako je istina, ovo je objava rata“, ali i „Ovo su lažne vesti, gde su onda migranti?“

U međuvremenu, i dalje postoji veliki broj migranata koji na sve načine pokušava da stigne na grčko tlo, odnosno, teritoriju Evropske unije, pa prelaze Maricu kako znaju i umeju.


Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan prošle sedmice je rekao da će otvoriti granicu i pustiti sve one koji žele da je pređu, što je dovelo do toga da se ka Evropi zapute hiljade migranata.

Na graničnim prelazima nastao je haos, sve je više sukoba, nasilja.

BONUS VIDEO




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sashka

pre 4 godine

Zašto bi ih Turci zadržavali? Ameri započeli rat, započeli migracije, Evropa ćuti....geografska karta totalno promenjena, migracije uništile Evropu! Sve ih poslati u Ameriku! Nije ksenofobija i nacionalizam ako narod čuva svoju državu, baštinu, versko i kulturno nasleđe! Jel to znaci da svaka pridošlica treba da nameće svoj jezik, veru, kulturu da bi se reklo da je narod blagonaklon?! Ironija demokratije što su značenje reči "patriota", "pravda" ....kao i mnoge druge sasvim pogrešno tumacene

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija