• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RTS

13.03.2020

20:43

TRAMP PROGLASIO VANREDNO STANJE U SAD zbog širenja koronavirusa!

Vesti

TRAMP PROGLASIO VANREDNO STANJE U SAD zbog širenja koronavirusa!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp proglasio je vanredno stanje u Sjedinjenim Američkim Državams zbog širenja koronavirusa

Proglašavanjem vanrednog stanja, Trampu će u suzbijanju koronavirusa na raspolaganju biti 50 milijardi dolara iz federalnog budžeta.

Tramp je, takođe, naložio saveznim državama SAD da uspostave posebne centre za borbu protiv koronavirusa. 

ZASTRAŠUJUĆI PODACI SZO! Evropa postala centar pandemije korona virusa

U Americi je registrovano oko 1.700 obolelih od koronavirusa. Do sada je od ove bolesti umrla 41 osoba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Ceo ovaj cirkus sa korona-virusom je maska kako bi se (koliko je to moguce) sakrilo ili (bar za neku godinu) odlozilo urusavanje ekonomije zapada, odnosno ekonomije koja pociva na eksploataciju svega sto postoji na ovoj planeti. Sve je ovo i maska za teror koji nam se namece sa svih strana: od ogranicavanja kretanja do prava na okupljanje, pa cak i prava da (svoj) novac drzimo u svojim rukama - i to ce nam uzeti pod izovorom da je zarazen. Svetska imperijalisticka elita je spremna na sve, ukljucujuci i provociranje novog svetskog rata, kako bi ocuvala svoje pozicije vlasnika planete - Zemlja. Mi smo, po njima, vredni samo toga da budemo roblje, a sto bi Njegos rekao - stoka grdna.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija