• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.03.2020

18:07

OVAJ LEK DAJE NADU ZA SPAS OD KORONE! Neočekivano otkriće italijanskih lekara

Vesti

OVAJ LEK DAJE NADU ZA SPAS OD KORONE! Neočekivano otkriće italijanskih lekara

Podeli vest

Lek za artritis pokazuje znatni napredak kod lečenja osoba zaraženih koronavirusom

Bolnica Kotugno u Napulju saopštila je kako primena ovog leka kod osoba zaraženih korona virusom pokazala odlične rezultate, javlja Vesuvio Live.

Reč je o leku za artritis koji se koristi kako bi se suzbila zaraza koronavirusom. Rezultati su odlični, a metoda lečenja ovim lekom širi se i u druge bolnice širom Italije.

SVETLO NA KRAJU TUNELA! Evo šta je to Južna Koreja uradila i preko noći smanjila broj obolelih

ŠOKANTAN SNIMAK IZ ITALIJE! Za starije od 80 godina nema mesta u bolnicama, NOVINE PREPUNE ČITULJA! (VIDEO)

Foto: pexels.com

Ljudi zaraženi korona virusom koji su lečeni ovim lekom, pokazuju veliki napredak i poboljšanje zdravstvenog stanja. Reč je o osobama od 51 do 67 godina. Svi zaraženi, osim jednog pacijenta, pokazuju znatno poboljšanje.

- U subotu smo započeli lečenje šest pacijenata zaraženih korona virusom ovom metodom. Od svih lečenih, troje je pokazalo znatno poboljšanje. Rezultati su obećavajući – rekao je Paolo Ascierto, glavni doktor Odeljenja za imunologiju u napuljskoj bolnici Paskale.

SVE O KORONAVIRUSU PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
spasitelj

pre 4 godine

kiseli kupus sa glavicama paradajza i ostalim povrcem uprzen na ulju leci koronu verujte mi . Problerm je resen samo niko to ne zna , eto sad sam vam ja prvi to rekao .

mento

pre 4 godine

Ni slucajno ne koristite te lekove jer su to "anti upalni-anflamatorni" lekovi koji pomazu virusu KODIV-19.Nemoj te se igrati sa zdravljem vec slusajte specijaliste a na nadri lekare sa interneta.Srecan oporavak svim zarazenim i sa verom u Boga.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija