• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index/Informer

21.03.2020

22:41

BROJEVI SVE STRAŠNIJI! BROJ ZARAŽENIH KORONAVIRUSOM PREŠAO 300 HILJADA, u Francuskoj  preminule 562, a kritično 1.525 osoba, POLOVINA SU MLAĐI OD 60!

Vesti

BROJEVI SVE STRAŠNIJI! BROJ ZARAŽENIH KORONAVIRUSOM PREŠAO 300 HILJADA, u Francuskoj preminule 562, a kritično 1.525 osoba, POLOVINA SU MLAĐI OD 60!

Podeli vest

Broj zaraženih koronavirusom prešao 300 hiljada, u Francuskoj raste broj stradalih, posednji podaci govore da je preminulo čak 562 osoba

Francusko ministarstvo zdravlja je objavilo kako je u poslednja 24 sata u toj zemlji od Covida-19 umrlo još 112 osoba te su do sada ukupno od te bolesti u Francuskoj umrle 562 osobe.

Ministarstvo je reklo da je u Francuskoj u subotu bilo 14.459 zaraženih, dok ih je dan ranije bilo 12.612. Od toga je 6.172 hospitalizirano, a 1.525 ljudi je u teškom stanju. Polovina teških slučajeva su pacijenti mlađi od 60 godina.

UDARNA VEST! ULTIMATUM RUSIJE TURSKOJ: AKO NE OČISTITE IDLIB, DOLAZIMO MI DA POČISTIMO SVE! Moskva neće da se "igra žmurke" sa Ankarom i Teroristima!

Zbog širenja zaraze novim koronavirusom u Francuskoj se dodatno pooštravaju ograničenja kretanja koja građani često nisu poštovali. Počevši od 23 sata grad Nica uvodi potpunu zabranu kretanja javnim površinama tijekom noći. Nadzor kretanja pooštren je i u Parizu gde će pristup građana obalama reke Sene biti blokiran.

Podsetimo, Italija je doživela još jedan težak dan po pitanju umrlih od koronavirusa. U jednom danu umrlo je 793 ljudi, a samo Lombardija 546 smrtnih slučajeva zaraženih koronavirusom.

SAD RUŠE KURTIJA PO SVAKU CENU! GRENELU DOSTA BAHATOG PREMIJERA LAŽNE DRŽAVE! On je glavna smetnja za nastavak dijaloga Beograda i Prištine!


Ovim podacima broj umrlih u toj italijanskoj regiji skočio je na tri hiljade. Ukupan broj mrtvih u Italiji je 4825.

Sve o koronavirusu pročitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija