• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.03.2020

18:57 >> 19:21

ANGELA MERKEL U KARANTINU ZBOG KORONAVIRUSA! Posle sastanka sa zaraženim doktorom preduzete HITNE MERE!

Vesti

ANGELA MERKEL U KARANTINU ZBOG KORONAVIRUSA! Posle sastanka sa zaraženim doktorom preduzete HITNE MERE!

Podeli vest

Nemačka kancelarka Angela Merkel je u karantinu nakon susreta sa doktorom koji je zaražen koronavisusom

Portparol Merkelove rekao je da je nemačka kancelarka, koja ima 65 godina, obaveštena da je doktor sa kojim se sastala pozitivan na koronu, nakon što je u nedelju održala konferenciju za novinare na kojoj je najavljena nova mera za suzbijanje širenja virusa.

CRNI BILANS U ITALIJI! U poslednja 24 sata UMRLA 651 OSOBA OD KORONAVIRUSA, BROJ ŽRTAVA PORASTAO NA 5.476!

Njen portparol, Stefen Seibert, rekao je da je Merkel u petak primila preventivnu vakcinu protiv pneumokokne infekcije.

Seibert je rekao da će Merkelova narednih dana biti podvrgnuta "redovnim testovima" i da će za sada nastaviti sa radom od kuće.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 4 godine

Baba je gora od virusa, neće joj moći ništa.

srb

pre 4 godine

Predsednici vlade drzave koja je tri puta u veku bombardovala i porobila Srbiju, uvela 100 za jednog i niz drugih zlocina,zelim brz oporzvak !

CVele

pre 4 godine

Žena u ozbiljnim godinama ,na sastanak sa muškarcem-nije joj to trebalo !?

pinta007

pre 4 godine

E,bakice' moja...samo se junači...tako ti je to kad se okomiš još i na Srbe a štitiš principe koji se ne mogu štiti u vezi naše zemlje (Kosova i Metohije) koju nisi ni okupirala već pomogla tome...onaj odgore'vidi sve ...svi ćete kukati što ste nas nepravedno tukli bombama i LAŽIMA....toliko o tome... budućnost je blizu videćemo se... PS: nadam se objavi mog skromnog komentara

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija