• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

30.03.2020

10:10

ANGELA MERKEL POZVALA VATROGASCE DA IM SE ZAHVALI, a onda je sačekao ŠOK! Ovo joj niko nije uradio!

Vesti

ANGELA MERKEL POZVALA VATROGASCE DA IM SE ZAHVALI, a onda je sačekao ŠOK! Ovo joj niko nije uradio!

Podeli vest

Nemačka kancelarka Angela Merkel želela je u telefonskom razgovoru da zahvali vatrogascima na njihovom doprinosu u krizi tokom pandemije korona virusa, ali joj je komandant vatrogasne službe spustio slušalicu

Merkelova je nazvala vatrogasnu jedinicu u Berhenu, ali šef te jedinice Andre Musvik, koji se javio na poziv, mislio je, prema pisanju dnevnika "Nordkurir", da se radi o šali jedne radio stanice.

Kako ne bi bio predmet šale, šef jedinice je odmah prekinuo razgovor, preneo je dnevnik.

Međutim, malo kasnije ponovo je zazvonio telefon i javila se pres-služba kancelarke koja je objasnila da je prethodno nazvala šefica nemačke vlade.

Nakon toga je Merkelova ponovo nazvala i zahvalila na radu vatrogasaca.

Ona je, preko medija, saznala da su vatrogasci u Bergenu, nakon negativnog testiranja na virus korona, odlučili da se dobrovoljno stave pod karantin, kako bi ostali zdravi da bi mogli da služe građanima.

Merkelova je želela da zahvali za tu jedinstvenu odluku vatrogasaca iz njenog biračkog okruga.

SVE O KORONAVIRUSU PROČITAJTE OVDE.
 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aman

pre 4 godine

Niti ste dobro preneli vest, niti shvatili zasto se zahvaljuje, ljudi su imali kontakt ali iako negativni dobili instrukcije da ostanu u karantinu, no trazili su izuzece i rade iako su potencijalno oboleli, sto rade i lekari nasi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija