• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.04.2020

13:57

IMAM 28 GODINA I REKLI SU MI DA SPREMIM TESTAMENT! Šokantna poruka medicinske sestre uzburkala škotsku javnost!

Vesti

IMAM 28 GODINA I REKLI SU MI DA SPREMIM TESTAMENT! Šokantna poruka medicinske sestre uzburkala škotsku javnost!

Podeli vest

Osoblje intenzivne nege bolnice u škotskom Glazgovu savetovano je da pripremi testamente pre prve smene na odeljenju koje leči pacijente sa koronavirusom, tvrdi medicinska sestra Amber Kovan

Ona je rekla da su menadžeri njoj i kolegama rekli da se pripreme za najgore kako se smrtonosna pandemija pogoršava. Medicinska sestra iz Glzsgova objavila je selfi zajedno sa porukom:

- Imam 28. godina i rekli su mi da spremim testament i regulišem sve u vezi sa penzijom. Radim prvu smenu u intezivnoj nezi i nemamo dovoljno osoblja.

Medicinari širom Velike Britanije se žale jer su prisiljeni da leče pacijente bez odgovarajuće zaštitne opreme. Britansko medicinsko udruženje upozorilo je da će i lekari i pacijenti umirati bez adekvatne zaštite zbog nedostatka zaliha.

Postoji "sve više dokaza da hiljade lekara opšte prakse i bolničkog osoblja i dalje ne dobijaju komplet koji im je potreban da bi pravilno zaštitili sebe i svoje pacijente", uprkos uverenjima vlade.

Ministar zdravlja Mat Hankok rekao je da je poslednjih dana poslato milion komada opreme i da je uspostavljena telefonska linija kako bi osoblje moglo da prijavi tamo gde ima nestašica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija