• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.04.2020

14:31

SVI SU MISLILI DA NEĆE PREŽIVETI! Spavala je premorena za stolom, a danas su stigle LEPE VESTI

Vesti

SVI SU MISLILI DA NEĆE PREŽIVETI! Spavala je premorena za stolom, a danas su stigle LEPE VESTI

Podeli vest

Njena fotografija je obišla svet, on je junak italijanskog zdravstva

Medicinska sestra Elena, čija je fotografija snimljena u bolnici u Kremoni, kada je, nakon napornog rada, sa zastitnom maskom, rukavicama i zaštitnim odelom, zaspala naslonjena na tastaturu kompjutera, obišla svet, a ona postala postala simbol borbe protiv koronavirusa u Italiji, je ozdravila.

Pet dana nakon sto je fotografija napravljena 43-godišnja Elena se razbolela, a sada se oporavlja. Nakon prvog, negativnog testa očekuje je jos jedan test, onda može da se vrati na posao.

- Jedva čekam - rekla je Elena novinarima.


ZARAŽEN DIREKTOR BOLNICE! Posle četiri negativna testa, stigle LOŠE VESTI

Ozdravila je i beba Beatriče koja se kao novorođenče zarazila koronavirusom.

Devojčica je rođena 11. februara, a nakon nekoliko dana roditelji su je doveli u bolnicu u Bergamu na kontrolu i tada je utvrđeno da je zarazena. Ostala je u bolnici više od 20 dana, a roditelji Marko i Marta nisu mogli za svo to vreme da vide svoju novorođenu kćerku. I treci test na koronavirus je negativan, pa beba Beatrice moze da se vrati kuci.

- To je za nas bila veoma teška situacija. Bojali smo se da će umreti!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija