• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

10.04.2020

10:23

OVAJ ČOVEK OBJAVIO JE RAT DRŽAVI! Prvi čovek grada na Siciliji NEMA NAMERU DA SLUŠA VLADU ITALIJE! (VIDEO)

Vesti

OVAJ ČOVEK OBJAVIO JE RAT DRŽAVI! Prvi čovek grada na Siciliji NEMA NAMERU DA SLUŠA VLADU ITALIJE! (VIDEO)

Podeli vest

Gradonačelnik se pojavio u luci da bi lično proverio sprovođenje njegove naredbe

Gadonačelnik sicilijanskog grada Mesina, Kateno De Luka, naredio je da svako ko namerava da ide na Siciliju kroz luku Mesino, bilo peške ili putuje bilo kojim prevoznim sredstvom u jeku epidemije koronavirusa, mora da se registrije preko interneta, najmanje 48 sati pre polaska.

Registracija zahteva niz identifikacijskih i ličnih podataka, a za dozvolu mora da se sačeka potvrda od opštine Mesina, na šta je Ministarstvo unutrašnjih poslova reagovalo naredbom, uz punu podrsku vlade, da se ova odluka gradonačelnika hitno poništi jer je neustavna.

USKRS POD KONTROLOM DRONOVA I HELIKOPTERA Ni na kopnu ni na moru, nijedan Italijan neće smeti da prekrši ove mere

Međutim, jutros, prvog dana primene ove uredbe, gradonačelnik se pojavio u luci da bi lično proverio sprovođenje njegove naredbe i čini se "objavio rat centralnoj vladi".

U videu koji je objavljen on tvrdi da vlada "želi da ga ubije ". Ali za to, kaže, nije dovoljno merodavno mišljenje Državnog veća.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija