• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

18.04.2020

17:19

ŠOK - NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU OVO DRŽI U PODRUMU! Žena Bil Gejtsa OTKRILA SVE, prvi put progovorila o TOME!

Vesti

ŠOK - NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU OVO DRŽI U PODRUMU! Žena Bil Gejtsa OTKRILA SVE, prvi put progovorila o TOME!

Podeli vest

Melinda Gejts, supruga osnivača makrosofta Bila Gejtsa, rekla je u intervjuu za BBC da su ona i suprug odavno napunili podrum u slučaju eventualne katastrofe globalnih razmera

- Pre par godina Bil i ja smo raspravljali o tome što će se dogoditi ako nestane pijaće vode. Šta ako ne bude dovoljno hrane? Šta će biti s našom prodicom? Nismo želeli da to prepustimo slučaju i da, napunili smo podrum hranom za svaki slučaj - rekla je Melinda.

Najavila je da će fondacija koju su osnovali ona i suprug donirati još 150 miliona dolara za nabavku medicinskih potrepština i razvoj vakcine protiv koronavirusa. Dosad su donirali 250 miliona dolara za borbu protiv pandemije.

- Bil i ja smo svakog dana svesni koliko smo srećni. Vrlo dobro znamo koliko smo privilegovani i zahvalni smo što nemamo problema s osnovnim stvarima, kao što je kupovina hrane, što muči brojne porodice širom sveta - rekla je Melinda.

Bil Gejts je još krajem 2014. godine upozoravao da svet nije spreman za eventualnu pandemiju nekog virusa i naglašavao je da bi takav scenario mogao da ima katastrofalne posledice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rasa

pre 4 godine

Ma ja se jedino pitam dal ce se naci neko da oslobodi ovo covecansvo od ovakvih poremecenih umova

We are Q

pre 4 godine

Ciao Rasa, ima, informisi se, citaj o Q, budite svoju svjest i slobodu razuma i ljudskosti, pravde, We Are Q..........

bosanac2

pre 4 godine

Ko jos treba da ti vjeruje za te vakcine ubico djece i ljudske populacije smradu jedan smrdljivi zivi se raspadali i ti i tvoja cije porodica nazad 100 koljena majku vam vasu zulikovacku

Denny

pre 4 godine

Oni su medju najvecim "krivcima" za sve sto se desava! Posle ovoga ce nam prodavati vakcine i jos vose zaraditi, a pitanje da li ce uospte biti efikasne!?

VRLO BRZO

pre 4 godine

Врло брзо биће ГЕНЕРАЛНО СПРЕМАЊЕ и ЧИШЋЕЊЕ у свету али код нас. Многи ће СКУПО ПЛАТИТИ:мафија разни фела, политичари, тровачи, људождери итд., укључујући и средства јавног ДЕЗИНФОРМИСАЊА! Време је!!!

Bili

pre 4 godine

Gospodin Bil Gejts nas je sve upozoravao na ono što nam se danas događa.Nismo obraćali pažnju na to.Ja sam ga odlično razumio,pisao o tome našim vladarima,no bezuspješno.To njih na moju žalost nije interesovalo.I danas ih ja upozoravam na nove događaje koji su tu pred nama,odgovor od njih je isti.Na žalost svih nas....

Velja nevolja

pre 4 godine

Tvoj muz i njemu slicni su i zakuvali ovo sranje.

Venad

pre 4 godine

Od darovatelja do unistitelja ljudske civilizacije.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 4 godine

Pa nije on najbogatiji na svetu.

Miodrag

pre 3 godine

Covecanstvo nije skorpija, ono nije u bezizlazu da unisti sopsveno bice.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija