• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.05.2020

08:34

CEO SVET PRIČA O NJEGOVOJ "LAŽNOJ SMRTI", a Kim je danas poslao POSEBNU PORUKU PUTINU!

Vesti

CEO SVET PRIČA O NJEGOVOJ "LAŽNOJ SMRTI", a Kim je danas poslao POSEBNU PORUKU PUTINU!

Podeli vest

Lider Severne Koreje Kim Džong Un uputio je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu čestitku povodom 75. godišnjice pobede nad fašizmom

Kim je u čestitki istakao da je ruski narod pre 75 godina pokazao neuporedivo junaštvo i nesebičnost, postigavši Veliku pobedu u ratu protiv fašizma, koji je pretio sudbini čovečanstva, prenosi agencija TASS.

Severnokorejski lider je naglasio da će herojski dela ruskog naroda ostati večno u sećanju ljudi svih zemalja koji vole pravdu i mir.

SVET DANAS SLAVI DAN POBEDE NAD FAŠIZMOM! Ali drugačije nego ikada ranije!

Kim Džong Un je naveo da su odnosi dve zemlje tradicionalno prijateljski i izrazio uverenje da she oni ojačati i razvijati se u skladu sa izazovima novog vremena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija