• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/alo.rs

17.05.2020

15:33

DRAMATIČNO! 400 SRBA ZAROBLJENO NA KRUZERU KOD MAJAMIJA! Svi su zdravi, ali ne daju im da izađu, BILO JE I SAMOUBISTAVA!

Vesti

DRAMATIČNO! 400 SRBA ZAROBLJENO NA KRUZERU KOD MAJAMIJA! Svi su zdravi, ali ne daju im da izađu, BILO JE I SAMOUBISTAVA!

Podeli vest

Oko 400 Srba je već dva i po meseca zarobljeno je na brodu kompanije „Rojal karibijan“ kod Majamija, sa kog ne mogu da izađu iako nisu zaraženi koronavirusom

Umesto avionom, čelnici kompanije su im ponudili da se za Evropu vrate ovim brodom starim preko 30 godina, koji nikada nije prešao okean, kaže Beograđanin M. S. (28).

- Govore nam da nema letova i da je jedina opcija da se vratimo kruzerom, koji je stariji od mene! U pitanju je brod koji nikada nije prešao Atlantik i koji se bukvalno raspada. Svi članovi posade su tu opciju odbili, a zbog ignorisanja naših zahteva stupili smo u štrajk. Nismo sa broda izašli dva i po meseca - navodi mladi Beograđanin.

 

 

Kako ističe , na brodu „Majesty of the Sea“, na kojem se nalaze Srbi, zbog situacije u kojoj su se našli nakon proglašenja pandemije koronavirusa neki od članova posade su počinili samoubistvo.

- Mnogi su popustili psihički jer gotovo tri meseca nisu sišli sa broda, zbog čega ne čudi što su podigli ruku na sebe. Međutim, ni žrtve nisu bile dovoljne da bi poslušali naše zahteve. Sanjam dan kada ću se vratiti u Srbiju, ovo je neizdrživo - kaže mladi Beograđanin.

Na brodu imaju hranu i novac, ali da je situacija postala neizdrživa.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Koj ste moj tražili tamo, pa sada kukate. Išli ste da se luksuzirate, i eto vam sada ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17