• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs/daily mail

20.05.2020

10:48

ŠOKANTAN ZNAK S' NEBA?! TUKAO GRAD U U OBLIKU KORONAVIRUSA! Zavladala panika, ovo niko nikada nije video, EVO ŠTA KAŽU NAUČNICI!

Vesti

ŠOKANTAN ZNAK S' NEBA?! TUKAO GRAD U U OBLIKU KORONAVIRUSA! Zavladala panika, ovo niko nikada nije video, EVO ŠTA KAŽU NAUČNICI!

Podeli vest

Građani Montemorelosa u Meksiku ostali su u čudu kada su otkrili da je na tom području padao grad koji oblikom podseća na koronavirus.

Društvene mreže bile su preplavljene fotografijama “čudnog grada”, a odmah su počele da kruže teorije zavere o tome kako se to dogodilo.

 

https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fs_shah95%2Fstatus%2F1242831128853188608&widget=Tweet

 

Jedna od zastupljenijih teorija je te da je ovo sve Božji znak i da ovim činom “podseća ljude da ostanu u kućama” pošto se zemlja nalazi pred snažnim talasom širenja koronavirusa. Neki, pak, smatraju da je ovo “subliminalna poruka našeg tvorca”.

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/3191874-tukao-grad-u-obliku-korona-virusa-panika-medju-gradjanima-strucnjaci-imaju-objasnjenje

Meteorolog i konsultat pri Svetskoj meteorološkoj organizaciji Hoze Migel Vinas opovrgao je novonastale teorije, rekavši da je grad izgledao “sasvim normalno”.

- Unutar oluje grad dobija sferični oblik i akumulira slojeve leda na vrhu. Tokom snažnih oluja, kada grad postane prilično krupan, većina njih se spoji i udaraju jedni u druge, što utiče na stvaranje šiljaka od leda - istakao je Vinas, a prenosi "Dejli mejl".

 

 

 

- Stoga, ono što padne na zemlju su spljošteni ledeni diskovi koji su nastali od snažnih udaraca i spajanjem sa gradom različitih veličina, što utiče da imaju oblik zvezda - dodao je on.

Ipak, ovo građane nije umirilo, s obzirom na to da je u toj državi 54.346 osoba zaraženo koronavirusom, dok je 5.666 preminulo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nego

pre 3 godine

Nema Vedrane Rudan da nam piše kakva je ovo Božja kazna?

zoran

pre 3 godine

Glupost..to se dogadja kada se velike oscilacije temperature u vreme grada..kristalizacija

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17