• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.06.2020

09:39

HILARI DOČEKALA SVOJIH 5 MINUTA: Tramp baca suzavac i puca po svom narodu, TO JE ZASTRAŠUJUĆA UPOTREBA MOĆI!

Vesti

HILARI DOČEKALA SVOJIH 5 MINUTA: Tramp baca suzavac i puca po svom narodu, TO JE ZASTRAŠUJUĆA UPOTREBA MOĆI!

Podeli vest

Bivši državni sekratar i kandidat na predsedničkim izborima 2016. godine, Hilari Klinton, ogorčena je najavom predsednika Donalda Trampa da će primeniti silu kako bi rasterao proteste u Vašingtonu, neposredno pre nego što se slikao ispred episkopske crkve Sv. Džona

"Predsednik SAD je naredio američkoj vojsci da upotrebi suzavac i puca gumenim mecima u mirne demonstrante, kako mi mogao da se slika. To je zastrašujuća upotreba predsedničke moći protiv sopstvenih građana, tome nigde nema mesta, a kamoli u Americi", napisala je Klinton na Tviteru, apelujući na Amerikance da glasaju na predstojećim predsedcničkim izborima 2020. godine.

TRAMP MOBILIŠE VOJSKU! Rasporediću hiljade teško naoružanih vojnika i pripadnika snaga reda da zaustave nerede, pljačke, vandalizam, napade i uništavanje imovine! (VIDEO)

Samo nekoliko sati ranije, Tramp je najavio u Ružičnjaku Bele kuće da će pustiti vojsku na ulice, neposredno pre nego što je otišao u crkvu Sv. Džona i slikao se s Biblijom u rukama.

Pre toga, policija je bacila suzavac i upotrebila gumene metke protiv protestanata u neposrednoj blizini Bele kuće, kako bi rasterala gomilu na Trampovom putu ka crkvi.

TOTALNI HAOS NA AMERIČKIM ULICAMA, IZREŠETANA 4 POLICAJCA U SENT LUISU! 'Crni jastreb' rasterivao demonstrante u Vašingtonu, pljačke u Holivudu, u Bafalu vozilom kosio snage reda! (VIDEO)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 3 godine

A nije zastrasujuca upotreba moci pucati na tudj narod vestice?? Ovo sto vam se dogadja ne datira od juce. Mozda je i tvoj muz doprineo tome a i mali Bus. Niko nista nije uradio zato ne krivite Trampa. On se nasao tamo gde su ga doveli drugi.

ponosanS

pre 3 godine

Ako bi mi postavili da biram da li da noc provedem sa krastavom zabom ili klintonkom, ja bi bez pardona odabrao zabu. Bog nekom da sve ali oduzme pamet i lepotu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija