• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir

06.06.2020

09:19

DAJANA UBIJENA JER JE DIRNULA U NAJMRAČNIJU TAJNU KRALJEVSKE PORODICE?! Otkriveni šokantni detalji o smrti najvoljenije princeze na svetu!

Vesti

DAJANA UBIJENA JER JE DIRNULA U NAJMRAČNIJU TAJNU KRALJEVSKE PORODICE?! Otkriveni šokantni detalji o smrti najvoljenije princeze na svetu!

Podeli vest

Anonimna grupa koja se vratila posle tri duge godine pauze dodala je ulje na vatru teorijama zavera koje okružuju fatalnu nesreću u kojoj je 31. avgusta 1997. godine stradala princeza Dajana

Hakerska grupa Anonimusi vratila se posle tri godine neaktivnosti.

Tviter nalog grupe objavio je neke šokantne detalje o smrti princeze Dajane od kojih će vas podići žmarci. Anonimni tvit sugerisao je da je smrt princeze Dajane navodno bila daleko veća zavera kraljevske porodice kojoj je pripadala.

Haerska grupa snažno nagoveštava da je kraljevska porodica morala da prikrije svoje tajne i da bi to učinila, oni su navodno planirali da eliminišu princezu Dajanu i da je trajno ućutkaju.

Anonimna grupa koja se vratila posle tri duge godine pauze dodala je ulje na vatru teorijama zavera koje okružuju fatalnu nesreću u kojoj je 31. avgusta 1997. godine stradala princeza Dajana.

 

 


1996. princeza se razvela od princa Čarlsa. Pre nego što je prekinula veze sa kraljevskom porodicom, princeza Dajana je zabeležila štetne dokaze o povezanosti trgovine ljudima sa kraljevskom porodicom. Prema Anonimusima, princeza Dajana je snimila svedočenje žrtve koja je navodno silovana u Kraljevskom dvoru. I ne samo to, Dajana je takođe radila na tome da dobije više svedočenja žrtava i stvori dokaze o zločinima.

Ali, i pre nego što je Dajana to mogla da učini, preminula je u saobraćajnoj nesreći. Anonimusi otkrivaju kako to nije bila nesreća već navodno ubistvo Dajane koju su njeni sledbenici zvanično zvali Ruža Engleske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 3 godine

I ne samo zavera oko trgovine ..silovanja..pedofilije. Dajana kao majka buduceg nosioca britanske krune i poglavara Anglikanske crkve usla je u emotivni odnos sa jednim muslimanom Dodi Al Fajedom. Navodno je bila trudna i trebala da sklopi brak. To britanskoj kraljevskoj porodici nikako nije odgovaralo i Dajana je na svaki nacin morala biti skrajnuta tim vise sto je uzivala ogromnu populatnost u narodu cak vise nego citava porodica Vinzor!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija