• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

11.06.2020

19:10

ZGRABIO ME JE ZA VRAT I UDARAO O ZID! Bivša devojka otkrila jezive detalje o osumnjičenom za nestanak male Medlin!

Vesti

ZGRABIO ME JE ZA VRAT I UDARAO O ZID! Bivša devojka otkrila jezive detalje o osumnjičenom za nestanak male Medlin!

Podeli vest

Bivša devojka Nemca Kristijana Bruknera, osumnjičenog u slučaju Medlin Meken, izjavila je da joj je jednom prilikom u napadu ljubomore glavom lupao u zid. Britanka je pristala da govori o zlostavljanjima kojima je bila izložena pod uslovom da ostane anonimna

Kako prenosi "express.co.uk", ona je ispričala da je Brukner "stalno" proganjao posle raskida i da joj je teško da "prihvati" činjenicu da je njen bivši dečko osumnjičen u slučaju Medlin Meken.

Iako je bio "veoma šarmantan i duhovit" kad su se upoznali, kasnije je počela da ga se plaši.

Jednom prilikom joj je lupao glavom o zid, videvši da je zagrlila druga, a kada se kasnije vratila kući, čekao ju je ispred kuće, pošto je provalio u stan razbivši prozor. Jezivi napad dogodio se 2005. i pokazuje jezive slčnosti sa slučajem nestanka Medlin Meken u obližnjem mestu Praja da Luš, dve godine kasnije. Otac Geri Meken ranije je izjavio da misli da se otmičar sakrio iza vrata kad je te sudbonosne noći maja 2007. otišao kući da proveri da li je sve u redu. Policija sumnja da je uljez ušao u njihov apratman kroz prozor.

JEZIVO! OSUMNJIČENI ZA NESTANAK MALE MEDI SERIJSKI UBICA DECE? Povezan sa još četiri nerešena slučaja

POLICIJA PRONAŠLA ALBANKU KOJU TRAŽE ZBOG SLUČAJA MALE MEDI! Detalje otkrila njena sestra

Neimenovana žena, koja danas ima 45 godina, kaže da se zaprepastila kad je čula da je Brukner glavni osumnjičeni za otmicu Medlin Meken.

- Do danas sam odbijala da verujem da je neko s kim sam bila u vezi mogao da uradi nešto tako strašno i odvratno kao što je povređivanje deteta. Ali sada više nisam sigurna. Ako je to stvarno učinio, treba da bude kažnjen – izjavila je.

Foto: Reuters

Ona je odlučila da progovori nakon što je otkriveno da je Nemac navodno rekao drugoj bivšoj devojici za večerom da ima da obavi "grozan posao u Praji da Luz", noć uoči nestanka male Medlin: "Moram to da uradim i to će mi promeniti život. Nećeš me viđati neko vreme."

Kristijan Brukner je bio blizu mesta zločina sat pre nego što je Medlin oteta kada je 30 minuta razgovarao mobilnim telefonom, a sledećeg dana preneo je svoj automobil jaguar tamne boje na ime druge osobe i sledeće tri godine nije viđen u tom kraju.

- Ono što je rekao za večerom navodi na zaključak da je veoma pažljivo sve planirao i da je možda po narudžbini oteo Medi – izjavila je prijateljica druge Britanke.

Britanka iz Berkšira, koja je sada odlučila da progovori, kaže da su ona i Brikner zajedno radili kao konobari u restoranu Taberna de Lagoš, u Lagošu.

Iako joj u prvi mah nije bio simpatičan, u proleće 2004. su se sprijateljili.

- Bila sam sama ovde u Portugalu, pomalo usamljena bez porodice, a taj momak mi je poklanjao pažnju – kaže ona.

Foto: Reuters

Kad su počeli da se zabavljaju u početku je sve bilo divno i često bi prespavala u seoskoj kući u predgrađu Praja da Luš, koju je Kristijan B. iznajmljivao i koja je udaljena oko kolometar od restorana gde su radili.

Izvodio ju je restorane i išao s njom na plažu, birajući usamljena mesta. Sve je bilo divno do zime 2004, a prvi napad ljubomore dobio je kada je ona srela druga u Lagošu.

- Ćaskali smo i iznenada je zaćutao, kao da je video duha ili se nečeg setio. Kasnije mi je neko rekao da mu je Kristijan ranije pretio, jer nas je video kako zajedno razgovaramo.

Počeli su da se svađaju u jesen, znao je da poludi zbog sitnica.

- Sećam se da je jednom pobesneo jer mu nisam očistila kuću. Rekla sam mu da imam svoju kuću i da ne živim tu, a on mi je odgovorio: "Treba da mi očistiš kuću, ti si žensko."

Iako je bio veoma ljubomoran i posesivan, viđao se s drugim ženama dok je s njom bio u vezi. Kada jednom prilikom našla ljubavne poruke u njegovom telefonu i zatražila objašnjenje, potpuno je poludeo.

 

 

Opisala je opisala nemili događaj u ranim jutarnjim satima Nove godine 2005, u Metro baru u Lagošu, gde je radila.

- Bio je u baru i pijan. Neki zaista fini momci s kojim sam se sprijateljila ušli su u bar, čestitali mi Novu godinu i zagrlili me. Kris je iznenada počeo da divlja po baru i odvukao me od njih pred svima. Zgrabio me je za vrat, uvukao u ženski toalet i udarao mojom glavom o zid. Ljudi su pokušavali da ga skinu s mene, četiri velika momka su najzad uspela i pozvala policiju – kaže Britanka.

Prijatelji su je ispratili do stana.

- Bila sam sigurna da se neko krije tu ili da je tu bio. Otvarala sam ormane i zavirila pod krevet i doživela najveći šok u životu. Bio je tamo sakriven, ležao je na leđima i zurio u mene. Zaledila sam se. Izvukao se ispod kreveta i ponašao se kao da je sve u najboljem redu, pozdravio se i zatvorio vrata za sobom.

Raskinuli su 2005, kada je našla ženski donji veš u njegovoj torbi. Posle toga ju je proganjao, dolazio u restoran u kome je radila, pratio na ulici, tako da je neko morao da je isprati do kuće svaku noć.

Britanka je dala izjavu policiji nakon što je pokrenuta istraga protiv Kristijana Briknera zbog silovanja 72-goidišnje aAmerikanke u Praji da Luš 2005, ali je vezu sa slučajem Medlin Meken otkrila tek posle dramatičnog apela javnosti britanske i nemačke policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija