• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbija danas/Informer.rs

26.06.2020

19:50

(VIDEO) UHVATIO AJKULU I DRŽAO JOJ OTVORENE ČELJUSTI! Neverovatna scena SA AMERIČKIH PLAŽA!

Vesti

(VIDEO) UHVATIO AJKULU I DRŽAO JOJ OTVORENE ČELJUSTI! Neverovatna scena SA AMERIČKIH PLAŽA!

Podeli vest

Neverovatan trenutak snimljen je na američkoj plaži u Državnom parku Kejp Henlopen u američkoj saveznoj državi Delaver

Naime, plivač je snimljen kako drži morskog psa (ajkulu) i drži mu širom otvorene čeljusti u videu koji je izazvao razne komentare na društvenim mrežama. Muškarac je snimljen kako pozira za fotografiju s morskim psom u vodi.

Videozapis ovog trenutka na Fejsbuku je podelila Rejčel Foster i video je za vrlo kratko vreme postao viralan.

Mnogi su kritikovali njegov postupak, dok su drugi istakli da je uloviti i pustiti morskog psa legalno u državi. Kasnije je gđa Foster ažurirala svoj post rekavši da plivač nije prekršio nikakva pravila hvatajući morskog psa.

SNIMILI SU AJKULU, a na njenom stomaku pronađeni su dokazi da je napalo nešto MNOGO VEĆE I JEZIVIJE! (VIDEO)

Na snimku se mogu čuti kako ljudi vrište dok muškarac drži ajkulu i otvora joj čeljusti.

- Za svakoga ko komentariše kako je ovaj momak trebao ostaviti morskog psa na miru, ili da to nije u redu, stvarno morate da se edukujete - napisala je gđa Foster dok je delila isečak.

- On je to učinio prema pravilima i sa ajkulom postupao potpuno zakonito - rekla je i dodala da je plivač kasnije pustio morskog psa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija