• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.06.2020

07:41

NAJVEĆI KRŠ MEĐU AVIONIMA OPET ĆE NA NEBO! Boing počinje sa testovima povučenog modela 737 Maks koji je dosad ODNEO STOTINE ŽIVOTA!!

Vesti

NAJVEĆI KRŠ MEĐU AVIONIMA OPET ĆE NA NEBO! Boing počinje sa testovima povučenog modela 737 Maks koji je dosad ODNEO STOTINE ŽIVOTA!!

Podeli vest

Kompanija Boing trebalo bi ove nedelje da počne sa probnim letovima povučenog modela 737 Maks, koji pokušava da vrati na nebo

Pretpostavlja se da piloti i tehnički stručnjaci planiraju trodnevna testiranja, koja će možda početi danas, prenosi BBC.

BOING OTPUŠTA 12.000 RADNIKA! Američka aviokompanija u velikim problemima, prinuđena na drastične rezove!

Kako se navodi, avioni će proći kroz seriju scenarija u vazduhu u blizini Boingove baze u Sijetlu.

Boingov najprodavaniji avion prizemljen je prošle godine nakon što je u dva leta, Lajon Er i let Etiopian Erlajns, poginulo svih 346 ljudi kada su se avioni srušili, u razmaku od pet meseci.

BOING 737-MAKS SU DIZAJNIRALI KLOVNOVI, KOJE SU NADGLEDALI MAJMUNI! Skandal trese čuvenu kompaniju, procurile INTERNE PREPISKE ZAPOSLENIH!

Ovo je pokrenulo finansijsku krizu u 103-godišnjoj kompaniji, kao i tužbe porodica žrtava, a zatim i pitanja o tome kako su Boing i američki regulator, Federalna uprava za vazduhoplovstvo (FAA), sproveli bezbednosna testiranja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17