• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

06.07.2020

13:05 >> 13:25

E SAD JE ZAPAD U VELIKOM PROBLEMU! Još jedan Putin iz tajne službe uplivao u političke vode! ROMAN KRENUO STOPAMA STRICA VLADIMIRA!

Vesti

E SAD JE ZAPAD U VELIKOM PROBLEMU! Još jedan Putin iz tajne službe uplivao u političke vode! ROMAN KRENUO STOPAMA STRICA VLADIMIRA!

Podeli vest

Nećak ruskog predsednika Vladimira Putina Roman Putin (42) izabran je za lidera male ruske stranke ''Narod protiv korupcije''

Ta stranka se nada da će na izborima naredne godine osvojiti mesta u parlamentu, objavljeno je danas na sajtu stranke.

Roman Putin, sin rođaka Vladimira Putina Igora, izabran je u nedelju na kongresu stranke za njenog lidera, a nakon što se učlanio u stranku prošlog meseca, prenosi Rojters.

Inače, Roman Putin je, poput svog strica, nekadašnji član jedne tajne službe - radio je za Rusku bezbednosnu agenciju FSB.

(VIDEO) RUSI MATIRALI ZAPAD: ELEKTROMAGNETNIM TOPOM RASTURILI sve što im se našlo ispred nišana! PROJEKTIL STIŽE DO METE TRENUTNO jer putuje brzinom svetlosti!

Foto: facebook/Roman Putin

On je nakon izbora najavio da će njegova stranka, koja je osnovana 2014. godine i ima oko 4.000 članova učestvovati na regionalnim izborima u septembru naredne godine, ali i za mesta u donjem domu parlamenta Državnoj Dumi.

AMFILOHIJE: BOJIM SE DA JE ĐUKANOVIĆ OPSEDNUT ĐAVOLOM, SAVETOVAO SAM MU DA SE KRSTI, ALI... To nije više onaj čovek kojeg znam...

Stranka "Narod protiv korupcije" zalaže se za borbu protiv korupcije, međutim u programu nema zacrtan cilj borbu protiv politika kremlja, piše britanska agencija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija