• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

11.07.2020

19:48

MORAMO DA PRONAĐEMO GLOBALNE ODGOVORE! Angela Merkel upozorava: SAMO TAKO MOŽEMO DA POBEDIMO PANDEMIJU!

Vesti

MORAMO DA PRONAĐEMO GLOBALNE ODGOVORE! Angela Merkel upozorava: SAMO TAKO MOŽEMO DA POBEDIMO PANDEMIJU!

Podeli vest

Nemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je danas međunarodnu zajednicu na zajedničku borbu protiv pandemije korona virusa i založila se za saradnju s međunarodnim organizacijama poput Svetske zdravstvene organizacije (SZO)

- Samo ako na ovu globalnu pretnju pronađemo globalne odgovore, bićemo u stanju da pobedimo ovu i buduće pandemije - rekla je Merkelova u svom redovnom subotnjem video-obraćanju.

U MNOGIM ZEMLJAMA KOJE SU U EU, NAŠI PROTIVNICI SAMO ČEKAJU DA ZLOUPOTREBE KRIZU! Merkel bez pardona: Ne smemo biti naivni, protiv pandemije se ne bori LAŽIMA I DEZINFORMACIJAMA!


Ona je rekla da nemačka vlada podržava aktuelne napore u borbi protiv korona virusa i učestvuje u programima međunarodnih organizacija kao što su SZO, MMF i Svetska banka, prenosi Hina.

Nemačka se isto tako zalaže, dodala je, i za globalnu i pravednu raspodelu vakcina i lekova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija